Zdravím všechny a prosím o radu. Před 3 lety jsem si objednal přes telefon, bez smlouvy a jiných jakýchkoliv závazků, výrobu knihy. Tím mám na mysli prázdnou knihu/sešit s koženou vazbou a zdobením. Od výrobce jsem se nedozvěděl cenu, ani přibližnou, a dokonce ani termín dokončení. I přestože jsme si několikrát volali a domlouvali detaily, nikdy mi nebyla sdělena cena, ani termín. Teď se mi po 3 letech ozvala firma/zhotovitel s tím, abych si zakázku vyzvednul a zaplatil. Samozřejmě za tu dobu už jsem ztratil zájem i upotřebení pro tuto knihu. Jsem povinen si knihu vyzvednout a zaplatit na základě několika telefonických konverzací, po takové době, platí zde ústní dohoda? Děkuji moc za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.