Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Dne 2.6.-3.6. jedu do Hamburku a potřebuji se ujistit, zdali to chápu správně.
Mám 2 prodělané očkování, přičemž druhé bylo 13.7.2021 - tedy už prošlé, na posilující třetí jsem zatím nešel, jelikož jsem prodělal covid v lednu. Mám tedy v tečce imunitu do 22.7. Jenže jestli to správně chápu, Německo uznává platnost prodělaného onemocnění jen 90 dní (viz COVID19 - aktuáln/...).
Kdybych dnes šel na třetí dávku, tak to bude platit hned nebo až za 14 dní? (v článku se píše Posilující třetí dávka platí ihned od podání (v některých spolkových zemích však až 14 dní od podání), ale už se neupřesňuje, v kterých spolkových zemích je to tak či tak.
Tak teď nevím, zdali bude platit přeočkování nebo zdali musím na test před odjezdem.
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.