Nejste přihlášen/a.
Divadlo Járy Cimrmana zná asi každý. Nevím jak vy, ale já sem tam dostanu pocit smutku, že se spoustu obsazení nezachovalo. Na internetu se tomu věnuje tuším kanál GOLEM a ten toho má kupu. Sám jsem s s ním psal a jeho archiv je opravdu velký. I tak však spostu klasických snímků chybí. Smoljak Varvroch, Smoljak Inspektor starobbinců, Weigel Pomocný Učitel, Weigel Vypich, Čepelka Šofr, Čepelka Otec/Hlavsa Hraběta Hostinský, Hraběta Frištenský, Hraběta Ředitel, Hraběta Otec/Hlavsa, Vondruška Zeppelin, Vondruška Lékař, Vondruška Jasoň/Drsoň, Vondruška Matka/Uhlobaron, Vondruška Pihrt, Vondruška Vogeltanz, Vozáb Šofr, Vozáb Bierhanzel, Vozáb Matra, Hostinský, Sluha a jiné. Všechno tohle je obsazení, které se hrálo léta a nikde není. Na toto téma už tu něco bylo, ale ne diskuse, tak jak jste na vy? Co vám třeba chybí, co by Vás zajímalo, co třeba máte ve sbírce vy? Já mám někde audio operu 2016 ještě s B. Pencem, a Švestku audio z roku 2018 s B. Pencem a M. Šimon ješta Patka. A pak jedno audio z 2018 Vraždu ještě s J. Weiglem + kompletní podoba s J. Hrabětou na LP je to kratší. To je sice natočné, ale když dokázal někdo natočit toto, možná by se v té éře 2010-2020 mohli natočit aspon některé z těchto rolí. Třeba Hraběta, Penc, Kotek v rolích ve kterých na LP ani na videu nejsou, ale hráli se dlouho a je šance, že to někdo třebas tajně natočil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.