Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak by ste řešili vrateni investic do BTC?

Od: pit* odpovědí: 0

Mam trochu komplikovaný problém, protože ho sám nevím - neumím vyřešit. Pišu česky , ale moc už to neumim už od 9 let - žiju na slovensku.mám vyše 60.

Takže problém sem si udelal sám, protože jsem mnel velké oči a trochu videl do témy bitcoin.Jsem amater uživatel pc ale celou problematiku ťežby znám ale neumim tecnicke veci ...

Pravda, nemnel sem financie na zainvestovaní ale mnel sem nos na rešení a to pomocí težby btc - pomocí mašin. Jenže ty byli tež drahé a tak sem skusil v okoli se známymi, kdo by chtel společne investovat do mašin ať začnou vydelavat . Jenže čas bežel a kym se 2 kamaráti rozhodli cena mašin vtedy stoupla na 2 nasobek. a misto 12 mašin sme mohli koupit jenom 6 ks, Oni všechnbo nechali na mne - nechteli myt s tim starosti - ja sem jim řekl že to je dlohodoba zaležitost - ale bude to profitovat ... Takže urychlim to - jenže cena energie a me práce vyšla skoro na vnivoč - sotva sem vedel udelat za 2,5 roku cca 1 btc. Pritom sem chtel aj skusit obchodovat a vyše 0,6 btc... jsem pomalu stratil... ted, mam 0,4 a kamarati chcteji sve penize spatky , ale po 1 btc - protože sem jim tvrdil že se to vyšplhá za 4 roky možná aj na 10 nasobek ale neni to jisté ale že cca 1 btc ..bude mit každý z nás... Tak a je to tu neni až taký nárust..a oni požaduji po mne svuj vynos .. a ja mam pro ne jenom po 02 btc - i když si pro sebe nic nenecham ... protože mam vyčitky že se jejich investice ešte neznasobila , ale už sou netrpezlivi chteji spet svoje investice - resp aj vice... ale nemam z čeho vyplatiť - jenom to minimum jim mužu vratit ale to neni co sem slibil - myslite že ešte vyroste ten BTC - abych je požadal aby ješte počkali ..? že to co zustalo to 0,4 btc vyroste a mužou dostat aspoň po 2 tisic eur -potožr ja nemam - aby ešte vydrželi? jsou to na mne tlaky , aj vyčitky svedomí ... nevím co s tím udelat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]