Nejste přihlášen/a.
Mám oblíbené jeho písničky.Byli jsme s rodiči na dovolené před 3 lety na Cran Canaria a zůčastnili se jeho koncertu.Taťka mne říkal, že to je latinsko-americký zpěvák až daleko za oceánem z Portorika.Velmi mne udivilo, jak publikum též v jeho doprovodu se snažilo s ním zpívat a byli všichni rozjásaní fanoušci.Je to pro ně zahraniční zpěvák, ale udiv nebral konce. Na přelomu roku 2017/18 jsme byli též v Polsku-Zakopané, kde též zpíval,ale publikum mu tam s menším nadšením fandilo a nezpívali s ním žádnou sloku, pouze jedno slovo despacito bez emocí, jakoby tam nebyl až tak populární.Proč na Kanárských ostrovech s větší radostí přivítali Luise Fonsiho a zpívali s ním než v Polsku, když se říká že je oblíbený na celém světě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.