Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, zda se tu najde někdo, kdo byl v Praze na Letné tehdy v sovětském cirkusu, který se jmenoval asi Tbilisy(?) a bylo to tak v roce 1984,1985? Cirkus byl zajímavý tím, že první část byla klasická cirkusová a druhá byla taková tajemná a zajímavá... Tehdy v Rudém Právu psali, že je to dílo sovětských techniků... Při instalaci po přestávce dávali na zem takové nějaké destičky a instalovali tam nějaké lampy... Tehdy tam bylo představení, kde různě mizeli lidi, chodila půlka těla, štětce sami kreslily atd... Jako diváci jsme seděli docela blízko... Tehdy se tvrdilo, že to muselo být holograficky promítáno... Všichni kroutili hlavou...
Najde se někdo kdo si něco okolo toho pamatuje? Hledal jsem v archívu RP těch let (nepamatuji si kdy to přesně bylo) , ale nic jsem nenašel... Možná mi to nějak uniklo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.