Když mi byly asi tři, dívala jsem se pořád dokola na pohádku. Třeba ji někdo z vás pozná, já ji nemůžu nikde najít. Pamatuju si že to bylo něco o ošklivém káčátku, a že tam byla nějaká holčička, bylo to animované a spolu nějak...utekli z domu, asi. Zkrátka nějakou dobu v zimě museli bydlet na ulici. Svoje místečko si ale zkrášlili, vymalování veselými barvami - zelenou a červenou. To si pamatuju asi nejlíp, zpívali si o tom jak k sobě červená a zelená jdou. Zní to jako marný boj, ale třeba to někdo z vás doma taky pouští svému dítěti a zná to dobře pro mě by to byla úleva, protože jsem si na to vzpomněla a pořád to hledám. Děkuji za jakýkoli nápad doplněno 07.03.19 19:36: Potom ještě jedna pohádka (obě byly dost staré, narodila jsem se 98 a byly kreslené tuším ještě ručně) A ta druhá byla o Santovi, pamatuju si ji trochu líp. Měl na severním pólu spoustu pomocníků, ale jeden z nich byl strašný nešika, všechno na co sáhl tak zkazil nebo rozbil. Byla tam i paní Klausová která Santovi dost pomáhala a zastávala se nešiky. Postupně zjistili že i on umí být užitečný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.