Srovnání cigaret Od: diana747 28.05.13 10:23 odpovědí: 8 změna: 28.05.13 19:54 Dobrý den, Které cigarety jsou podle Vás lepší, modré Moon nebo modré Petra klasik? Co myslíte? Předem Díky za odpověď
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
Nejlepší nejsou žádné, všechny jsou vysavačky peněz.
0 x
rád bych odpověděl,ale kouření není moje hobby, nebo jako pro někoho jediná životní radost
0 x
podle mne jsou výborné obě značky... dokonce bych řekl, že všechny značky, i ty z ořechového listí...
vyděláváme na Vás a Vaší závislosti všichni... výrobce, distributor, samozřejmě já v trafice, potom doktoři a nakonec hrobník s farářem...
jen tak dál, ať Vám chutná...
Pokud vím, nikde jsem nenapsala že kouřím, a i kdyby, moje peníze, moje zdraví.
0 x
urcite petry , moonky se radi mezi ty horsi a levnejsi cigara
0 x
Nejlepší cigareta je čokoláda s vysokým obsahem kakaa má taky uklidňující účinky a ještě k tomu je zdravá
doplněno 28.05.13 11:27: *droga :D ne cigareta
0 x
0 x
Petry mě škrábaly v krku, Moonky byly podle mě lepší. Co jsem přestala kouřit, ušetřím a mám víc času třeba na pc.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.