Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnání cigaret

Od: diana747 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
Které cigarety jsou podle Vás lepší, modré Moon nebo modré Petra klasik? Co myslíte?
Předem Díky za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Nejlepší nejsou žádné, všechny jsou vysavačky peněz.

olaf71*
hodnocení

0x

rád bych odpověděl,ale kouření není moje hobby, nebo jako pro někoho jediná životní radost

trafikant*
hodnocení

0x

podle mne jsou výborné obě značky... dokonce bych řekl, že všechny značky, i ty z ořechového listí...

vyděláváme na Vás a Vaší závislosti všichni... výrobce, distributor, samozřejmě já v trafice, potom doktoři a nakonec hrobník s farářem...

jen tak dál, ať Vám chutná...

diana747

Pokud vím, nikde jsem nenapsala že kouřím, a i kdyby, moje peníze, moje zdraví.

hodnocení

0x

urcite petry , moonky se radi mezi ty horsi a levnejsi cigara

axlik*
hodnocení

0x

Nejlepší cigareta je čokoláda :) s vysokým obsahem kakaa má taky uklidňující účinky a ještě k tomu je zdravá :)

doplněno 28.05.13 11:27:

*droga :D ne cigareta

borax*
hodnocení

0x

No asi Petry.

lidus*
hodnocení

0x

Petry mě škrábaly v krku, Moonky byly podle mě lepší. Co jsem přestala kouřit, ušetřím a mám víc času třeba na pc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]