Nejste přihlášen/a.
pokud hledáš přivýdělek z domu, ideál ... na www.minali.cz je prezentace systému, pro vstup použij ID 14373
Já zkušenost s MINALI mám. Než ji trochu popíšu, rád bych upozornil některé členy tady, že pyramida se od MLM přece jen trochu liší - MLM dělám a neměnil bych. Ovšem co se týče MINALI, musím dát na druhou stranu za pravdu skeptikům, protože větší trapnost se jen tak nenajde a to bych podobný odpad mohl jmenovat v řadě za sebou,jenomže tohle moc konkurence nemá...
Především: v žádném případě nespoléhejte na to, že se stanete milionářem na leasing - už jen toto musí každého racionálně uvažujícícho člověka odradit. Kdyby to ale byla jediná věc. že systém nefunguje jak má, jsem se přesvědčil nejen já. Struktura v Minali je momentálně velmi křehká a stačí jen slabší otřes v podobě další odstávky systému nebo opět nedodržení daných slibů a síť výdělkuchtivých se rozpadne. Od svého zrodu má projekt jen problémy. Amatéři, kteří za tím projektem stojí pravděpodobně nemají ani dokončenou základní školu. Chaos v provizích. Dlouhá doba dodávky papíru coby pilotního produktu, já například čekám měsíc a půl než někdo rozešle nové faktury k uhrazení, bez nich nikdo nemůže nakoupit, resp. uhradit toal. papír čili nebudou ani provize... Slibují eshop - co myslíte... už měl být spuštěný a stále ještě není a když ho horko těžkou přece jenom uvedou do chodu mají se tam objevit neuvěřitelné 3 výrobky! S takovým eshopem mohou jít do ...Naprosto mizerný interní systém. Na to, že si ho ještě každý člen Minali musí platit, tak je to ostuda. I kdyby to bylo zadarmo tak to nestojí za nic. Oblíbená fráze - "Každého koho regustriju já nebo jiný upline, bude vydělávat i vám" - tak na tohle už vůbec nespoléhejte! A o tom, že se šíří zvětsi že jsou v Minali tací, kteří zaregistrovali desítky lidí a nedostali na provizích ani korunu, ani nemluvě... Minali funguje jen někomu. Je to nestabilní systém a pro mne v tuto chvíli nedůvěryhodný. Mj. se ani nedivím zvěstem, že zakladatelé projektu jsou tuneláři... údajně nějaká aféra předtím proběhla v FGI Invest nebo tak nějak se to jmenovalo...
Kdo chcete registrujte se, ale pak neplačte! Hlavně nevěřte kecům že je o Minali obrovský zájem... je to demagogie. O Minali naopak téměř vůbec zájem není a nejsteli tací, že při honbě za výdělkem jdete přes mrtvoly... víc asi nemusím říkat. Pro méně chápavé ještě jednou. Minali NE, NE, NE a ještě jendou NE, nebo spláčete nad výdělkem až do toho investujete čas a peníze a budete z toho mít kulový. Nebo si skupinu vytvoříte ale nějaký problém v projektu vám vaše snažení pošle do kopru.
A ještě jedna věc - pamatujte, že při vdělku v MLM - a Minali je toho jasným důkazem - se ne vždy vyplatí být mezi prvními!
Děkujeme za popis MLM projektu MINALI, škoda, že jste nenapsal v jakém MLM pracujete. Je zřejmé, že konkurence nikdy nespí a pod své mylné výroky jste se nepodepsal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.