Jak zrušit složku Trashcan u VU+Solo2?

Od: Datum: 23.05.16 21:56 odpovědí: 0

Dobrý den.

Mám VU+Solo2. Mám 500 GB -HD. Když odstraním nahrané pořady, tak se mi vždy uloží do složky Trashcan. A měl bych dotaz zda jde celou složku pak najednou smazat. Zatím vždy otevřu tuto složku Trashcan a jednotlivé pořady musím postupně smazat, což mi připadá dost složité, protože nahraný pořad smažu, čím se dosatane do složky Trashcan a zde jej musím znovu smazat, takže každý nahraný pořad musím vlastně 2x mazat. Nešlo by to nastavit tak, aby se mi smazané pořady již znovu neukládaly do složky Trashcan?
Děkuji.


 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.