Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s akreditaci

Od: bananek odpovědí: 0
Ahoj, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s promotérama při domlouvání akreditace? Já jsem zažádal o akreditaci na jeden koncert, domluvil jsem se s jedním magazínem na spolupráci. Jenže pan promotér mi dnes napsal že to schvalují pouze tomu tisku který ten koncert podpořil již před akcí a ne až po ní. Jsem ještě domluven s jedním magazínem ale ty dobrý už mají svoje redaktory. Tak ted přemýšlím jestli jej ukecat stále za ten magazín nebo mu napsat že mám lístek normálně koupenej jen chci akreditaci abych měl lepší fotky a ty fotky bych dal jen na svoje portfolio, pro žádnej magazín. Jsem na ten koncert hodně natěšenej. Teď celkem lituju že na tu skupinu jdu do prahy protože vystupují i tady v okolní zemích a tam by možná byla domluva s promotéry snažší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]