Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro věřící - Křivá slova proti Nejvyššímu

Od: irix odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, před lety se mi stala nepřijemnost (Už si nevzpomínám, o co šlo, je to tak 7 nebo 8 let) a já jsem tenkrát ve vzteku řekla něco, co jsem neměla a nechtěla. Strašně mě to mrzí... Dá se s tím něco dělat nebo je to neodpustitelný hřích, jak se píše v Bibli? Je mi to líto... Děkuji za všechna vyjádření.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Jít a vyzpovídat se.

irix
hodnocení

Všem moc děkuji za odpovědi. Tímhle otázku uzavírám... Dobrou noc a krásné sny Všem...

ria*
hodnocení

0x

Věřících je Vás spousta, docela by byla sranad vidět všechny Vaše bohy dohromady. zapomeňte na to, člověk chybuje, pokud si myslíte, že jste uděla chybu, je to úžasné a podle mě by Vám už za to vnitřní přiznání mělo být odpuštěno...

hodnocení

0x

Irix, i když jste svou otázku sama ukončila, přesto odpovím, snad se vrátíte. Píšete, že jste se prohřešila jenom slovem a to před lety. A ještě k tomu dokonce i víte, že to bylo ve vzteku. To znamená pod vlivem emočním. Pokud jste se od té doby neprohřešila svými činy, což by bylo daleko závažnější, tak si s tím nedělejte hlavu. To bychom v pekle skončili všichni do jednoho. Nesmíte všechno brát doslova, ani odpověď od Ju. Ani ten to tak určitě nemyslel. Ptáte se, jestli se s tím dá něco dělat. Dá, pamatovat si to a pokaždé, když Vás ovládne zlost a chtěla byste reagovat podobně, vzpomeňte si na tuto otázku a snažte se ovládnout. Někdo to dokáže, někdo ne. Mně se to někdy daří, někdy ne. Jsme jenom lidé a jsme chybující. Jinak byste byla anděl.

dylin
hodnocení

0x

Křivé slovo proti Bohu je to samé, jako byste urazila svého otce. Řešením v obou případech je omluva (s tím, že otec člověk nemusí odpoustit, kdežto Bůh otec odpouští vždy). Mezi těžký hřích patří nevěřit v Boha. Nespáchala jste těžký hřích, jen jste selhala v odolnosti vůči hněvu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]