Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokdy chodit bez?

Od: metaloid odpovědí: 9 změna:

Ahoj lidi! Dokdy se dá ještě chodit pod kraťasy nebo dlouhý bez trenek?*frajer* Dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

0x

Pokiaľ mi nebude zima, ale pod 23 °C by som nechodil na ostro.

lidus*
hodnocení

0x

Manžel už vytáhl na chalupě podvlikačky a termo prádo a vy ještě bez trenek. Zima jak v Rusku.

metaloid
hodnocení

Tak jen někdy, když vím že se nebudu během dne převlíkat. Nebo když příjdu domů a převlíknu se na doma*hi*

cicko*
hodnocení

0x

Minimálně do doby, než začnete budit veřejné pohoršení (nebo zájem) třeba tím, že vám začne vyčuhovat z nohavic. ;)

v takové zimě a čouhat z nohavic? *smich*

uska*
hodnocení

0x

Chodit bez se dá do té doby než ti umrzne a upadne. Vlastně pak můžeš chodit naostro 12 měsíců v roce neboť nebude co umrznout a upadnout.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- proč se furt ptáte? - kdo nezkusí, neuvidí ... !

doplněno 11.10.15 15:51:

- až to zjistíte, můžete pak i radit ostatním ..

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Buďme konkrétní. Tak třeba dneska u nás bylo po ránu -2 st.. A nějak jsem nestíhal a tak jsem v té rychlosti vynechal trencle. Nebyl v tom žádný problém, protože mi byla zima spíš na palečky v botičkách než na cokoliv jiného. A to nenosím takové ty moderní kecky. Chodili jsme 2 hodiny po loukách na burze v Držkově. Někteří vystavovatelé a prodejci tam byli už od 5 hodin a měli na svých věcech slušnou námrazu. Udělal jsem si drobnou radost za 5 Kč. To jen tak na okraj.

buss
hodnocení

0x

Jistě že dá, dokud vydržíš, jaká je tvá hranice nikdo neví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]