Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že by každý, kdo něco chce, měl by si o to říci. Vy nejste vyjímka. Jak přes někoho?! Máte pusu, umíte česky, tak mluvte. Řekněte co chcete, proč to chcete a co vás opravňuje si o to říci. Osobně je to pořád lepší, než mailem, na papíře. Osobní jednání, doplňující otázky z obou stran, vysvětlení, prezentace sebe. Jste svéprávný, chcete, tak pro to něco udělejte. Nikoho několik vyřčených vět nezabilo. Já být šéfem, nikdy bych nevzala nikoho, kdo nemá odvahu si říci, ale musí posílat posla! Nejste žádné ořezávátko nebo podržtaška. Tak jaké pochybnosti o sobě! Narovnat se a vykročit!
Tak zase tak to nemyslím že někdo za mě by to udělal. Ale teď jsem žíj do mé a zaměstnavatelovi situace - já vím všechny podrobnosti ( vlastně by se změnilo jen to, že bych změnil papír o brigádě na plný úvazek ) a zase zaměstnavatel ví, co může očekávat. Tak sejdeme se, povím že mám zájem a co mám povědět dál? Peníze apod. všechno už je jasné - v tomhle ohledu mám problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.