Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ahoj pacienti!

Od: hop® odpovědí: 32 změna:

... kteří jste TEĎ, pár minut před koncem roku připojeni, nepřípadá vám že tahle poradna je trošku jako nemoc nebo droga?*hej*

Takže speciálně VÁM přeji do toho nového roku, který začne za pár minut, spíš vteřin, jen to NEJNEJNEJ!

*slunce*

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hope - naprostý souhlas!

Rovněž přeji všem HAPPY NEW YEAR!*houpy*

mowla*
hodnocení

0x

Ano Hope, je to psychická porucha - takže ať se mááámééé - a ať se - posléze, nepotkáme v Bohnicích... *smich*

doplněno 01.01.13 00:17:

Do 2013 vše nej - ať už to pro každého znamená cokoli - štrng...

*andel*

hodnocení

0x

Tak na zdraví! *pivo*

doplněno 01.01.13 00:44:

Mějte všichni lepší rok než ten, který právě odešel. .*slunce*Ráda bych Vám všem zároveň i poděkovala za ten minulý rok, který jste zde strávili, za tu spoustu času, rad a názorů...Kéž by se podařilo tuto poradnu udržet v přátelském duchu, aby zde všichni trávili čas rádi a proto, že se zde cítí dobře...To bych si přála a vlastně nám všem...*placni*

doplněno 01.01.13 01:06:

Jejda, tak to moc děkuji..*pusa*...až se červenám...*hi*

hop®
hodnocení

Kapičko, když už jste u toho děkování, tak věřte a vězte, že lví podíl na tom, jak tato poradna funguje máte právě Vy! Pomáháte nejen svými fundovanými radami, ale i svojí spravedlivostí i tolerancí ve funkci syslíka, svojí empatií, svým dobrým srdcem. Máte můj obdiv, tato poradna je Vám za Váš přístup vděčna, o mně osobně nemluvě.

Smekám před Vámi... *slunce*

pt®
hodnocení

0x

Krásný, Nový rok přeji *placni* všem na poradně... *slunce*

ladinpraha*
01.01.13 00:55
hodnocení

0x

.

Ahoj pacienti!

hodnocení

0x

Vám všem...hodně zdraví *slunce*

marenka*
hodnocení

0x

Hope, přeji Ti všechno, všecičko nej *slunce* I všem ostatním!

hop®
hodnocení

Mařenko, i Tobě, jsem rád, že Tě tady zase "vidím"! *pusa*

marenka*

Já jen načouhla, ráda bych chodila častěji, ale nějak celý rok a mám divný pocit že i ten další jsem jaksi v řiti..

hop®
hodnocení

Mařenko, upřímně: vyse* se na pocity, TADY Tě máme rádi, TADY Tě potřebujeme! *srdce*

ladinpraha*

Mařenko, víš moc dobře, že to cítím stejně jako Hop. Tak zažeň ty chmurné myšlenky a zvedni hlavu. Do budoucnosti se vždycky musíš dívat s nadějí a věřit, že bude líp.

jituz

Mařenko,dá se Vám nějak pomoct,aby tento rok byl lepší?Taky minulý rok v něčem pro mně byl smutný,nic nenadělám,patří to k životu.Tak bych ráda,aby nový rok byl i u Vás lepší a lepší.Jitka

punker*
hodnocení

0x

Taky přeji pěkný nový rok všem a zároveň děkuji všem na poradte za rady ;) sem rád že tato poradna existuje :)

sebod*

...nějak těžko hledám slova... takže *pivo* Sebodka

andrea1*
hodnocení

0x

Hope, jsem proti Vám tady benjamín, ale už v tom taky lítám. Tato poradna mi hodně dává a já jsem též ráda, když můžu někomu poradit. Někdy jsem tady z těch osudů rozhozená, takže třeba den sem nejdu, ale déle to nevydržím. Navíc jsem zde poznala podle rad několik fajn lidí, jejichž příspěvky si vždy ráda přečtu. Taky se mějte Vy i všichni ostatní v tomto roce co nejlíp. Andrea

hop®
hodnocení

Adrejko, každý tady nějak začínal, někoho to chytlo více, někoho méně, Tebe asi spíš více, takže vítej do klubu! ;)

Máš pravdu, občas se tady řeší velmi smutné věci, někdy by člověk rád pomohl i jinak, více než pouhou radou a někdy to i vyjde. Poradna sice není seznamka, ale díky ní znám pár skvělých lidiček i osobně. Jsme jakási komunita, takže určité problémy a hádky se nám nevyhýbají, ale všechno lze řešit!

Tak šťastný a veselý! *slunce*

krkovicka*
Ahoj hope.Ten můj nový rok nezačal příliš slibně.Hodlám toho hodně změnit.Ranila mě slova které jsem slyšela.Život je v p**i doufám že tý opilecky řeči už nikdy neuslyším.Hezký Nový rok přeji.
doplněno 01.01.13 02:10: Hlavně se zbavit parazitu s negativní energií která tě ničí.Bere to na čem dlouho a tvrdě dřeš.Nechci být vulgární ale chci tak nadávat...! Ach jo :(
hop®
hodnocení

Krkovičko, říká se, že oplici bývají upřímní - myslím v tom že říkají co si myslí. Někdy bohužel mají i pravdu. Je jen na nás, kde bude náš život, jestli opravdu v <|> nebo jestli zabojujeme a ten náš život si posuneme někam jinam k lepšímu. Držím palce, ať ten boj nevyhraje ta p**a! *palec*

krkovicka*
Kdyby mi bylo 80.let je mi to jedno,ale jsem ještě natolik mladá aby mi to jedno nebylo.Asi žiju v pohádce protože si predstavuji prince,chlapa který si vás aspoň za to nic, co děláte váží.Ne aby Vás vždy sesunul až na dno.Fuuj.
hop®
hodnocení

Jo, asi to chápu, asi mám na životního partnera podobně "vysoké" nároky. A asi proto jsem vlastně dobrovolně zůstal sám. A asi i rád. Sice mě v těžkých chvílích nikdo nezvedne, ale to zvládnu sám. Ale hlavně mi v té chvíli nikdo nešlápne na krk. Ale neberte to jako návod na životní štěstí...

pacourek*

Děkuji všem že jste udržely poradnu na vysoké urovni a daly my kapičku duležitosti v mém zbytečném bytí.Přejí všem( i poradně )bohatý a štasní nový rok

hodnocení

0x

Včera večer jsem chodila kolem počítače a donutila se, abych ho nepouštěla, protože jinak budu vypadat jako fakt blázen a závislák. A ráno koukám, že je nás moc :D To jsou všechno moc pěkná slova, která tady píšete a já jsem moc ráda, že vás mám. Že mám kam nakouknout, zaběhnout, že jsem někomu ku prospěchu, že jsou lidé, kteří o mě rádi vědí, kteří mě přijali mezi sebe. Děkuji vám, že jste a přeji vám všem, ať zůstanete takoví. *hej*

Speciální vzkaz Mařence: Mařenko, držte se! Nic netrvá věčně. Ani štěstí, ani smůla. Musíte to jen přežít! Bude líp! Koukejte dopředu, už je tomu někde konec. Už bude vidět každou chvilkou. Je to jako v tunelu. Za chvíli bude světlo. Vydržte! *hej*

marenka*

*slunce*Babkazov, moc děkuji a slibuji, že se vynasnažím. Zatím jsem ve stavu, že bych radši v tom tunelu potkala vlak. ... já vím... *hi*

hodnocení

0x

Přiznávám že jsem závislý na internetu! A taky přiznávám,že s tím nemíním nic dělat! *smich*

Hope a nejen tobě ale všem tady taky přeju v r.2013 hodně zdaru,ať jste kdo jste? *frajer*

ron*
hodnocení

0x

Jsem na poradně krátce a musím přiznat, že určitou závislost na sobě také pozoruji.:) Často už zapínám počítač jen kvůli poradně. Je to závislost, která mi ale nevadí, neškodí - naopak. Moc se mi tu líbí.

Hope a Krkovičko - být sám ještě neznamená být osamocen. A vše se může změnit.

Všem přeji zajímavá setkání tady i v životě.*pivo*

jiza
hodnocení

0x

Všem zdraví v novém roce.Jsem jako Vy,jakmile zapnu počítač,jedu poradnou a několikrát denně.Můžu si to dovolit,jsem důchodkyně.Hodně jsem se z otázek a následných odpovědí naučila,pochopila,pokud jsem uměla,radím taky i se ptám.Nejsem registrovaná,takže mně i baví se ptát pod různýma jménama,i odpovídat když vím.Takže "jsem nemocná"poradnou a tuto nemoc mám ráda.Jitka

eulalie*
hodnocení

0x

Dobré jitro všem, asi ano, Poradte.cz je návykové. Tak hodně zdraví, štěstí a pohody v letošním roce!

doplněno 01.01.13 11:30:

Pro Hopa a Krkovičku:

být sám je někdy lepší než s partnerem, i když ti osamělí si myslí pravý opak. Tak nesmutněte, uvidíte, že bude všechno dobré. A to vám říkám já, rodilá pesimistka každým coulem, která se ale snaží myslet pozitivně, nebo by se ze všeho jinak zbláznila. Možná proto chodím tak často tu na poradnu, tady aspoň se sám tak člověk necítí. :)

uska*
hodnocení

0x

hope - AHOJ PACIENTI to se ti vážně povedlo, přidávám se k vám.

Když den nezačíná nejlíp a tělo nějak odmítá poslušnost, vím, že mám kam kouknout a že vás zde najdu. Děkuji vám Uška

hodnocení

0x

Ahoj,pro me to je jedina zavislost,ktera nijak neublizuje,spis naopak.Cele dny nevidim ani zivacka krom sve rodiny a tak tento zpusob komunikace spis ozdravuje*slunce*proste krasna zavislost.Preji tez do Noveho roku*slunce*dny, vsem kolegum -zavislakum.

hodnocení

0x

*slunce*I já sem jeden ze závisláků.*smich*

Připojuju se s přáním všeho nejlepšího*pivo* v novém roce a všem přeju hlavně zdravíčko*palec*. Lujs*palec*

lidus*
hodnocení

0x

Že si nedáte pokoj. Včera večer jsem okolo pokoje s PC chodila s divným cukáním a i dnes jsem až nyní po přemlouvání sama sebe sedla k počítači. Co si myslíte, že otevřu jako první, poradnu. Ano je to nemoc a asi se půjdu s této závislosti léčit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]