Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo zkušenost s Depacco.com

Od: dedekolda odpovědí: 100 změna:

Ví někdo jak a jestli vůbec funguje firma Depacco.com, nabízí zajímavé odměny. Pokud má někdo zkušenost podělte se. Děkuji.

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

schpet
hodnocení

0x

Rozhodně nic neplatit,nekupovat,neinvestovat.Podvod jako prase

depacco

Ano, je to neseriózní, když dosáhnete limitu 5 tis. eur, systém vám to neuzná a stále vám to tvrdí, že nemáte minimum pro výplaty a nebo vám rovnou zruší účet. Ztráta času.

pepas*
hodnocení

0x

Lepší obchod podobného rázu nenajdeš. Pokud ano, beru. Tady docílíš 5 tis.eu, dáváš příkaz k vyplacení. Mají na to ale 1měs.

Nemáš o co přijít! Pokud si koupíš placenou registraci /170eu/ inkasuješ kdykoliv, ale max. 5x v měsíci.

Jsou v Depaccu i jiné a výnosné obchody... prostuduj. JŠ

deep

Samý kecy! Kdejakej hovnivál tady píše, jak Depacco vyplácí, ale byste vy kokůtci dali návod, jak z nich toho bůra vytáhnout?! Buď to sem napište, abysme si mohli ověřit, že to funguje (mám taky už přes 5 tis. eur a nejde to). , anebo jděte s těma kecama do řiti, už mně nebaví to číst. Když tady někdo tvrdil že se počítaj i refferali, tak jak to, že to nejde? V čem je chyba?

hankaduch
Zdravím prosim o radu jak si nechat vyplatit peníze z depacca pred doražením
limitu 5000,děkuji za odpoveď na můj email(Hankaduch@seznam.cz).S pozdravem H.Ducháčková

votipka11*
hodnocení

0x

Ano,zkušenosti z depacco mám,jsem tam registrován už skoro půl roku a zatím jsem neměl problém z vyplacením,pokud budeš chtít poradit tak mi napiš

djmarecek

je to pravda ze neplatia? alebo to hovoria len ti co to este neskusili.. ... potreboval by som vioac info ako za kolko zarabis 5000€ a za kolko to vyplatia? Dakujem!

robin*

Jsem u teto firmy zagestrovan(myslim depacco.com) na free a chtel bych poradit opravdu vyplaci? O co si mam predstavit pod pojmem dobry stav uctu. Myslim ze kdyz oni shledaji ze mam dobry stav uctu tak by mi meli teprv neco vyplatit. A jestli castka 5000 EUR kdyz si ji pak poslu z epenezkenky na ucet realna?

mikule

Dobrý den,

jsem na depaccu cca 2 měsíc a chtěla jsem se zeptat, jakým způsobem a při jaké částce vyplácejí. Systém mi pořád píše, you don´t have minimum to payout.

Děkuji za radu

dedekolda
hodnocení

Pro Votipka 11, Napište prosím přímo na oldrich.v3@gmail.com Děkuji.

fey

Cau, jsem u Depacco jiz nejakou tu dobu registrovany a zatim nemam zadne problemy, ale o vyplatu jsem jeste nezadal. Jelikoz pises, ze jsi uz vyplaceno dostal, chtel bych se zeptat jestli limit 5000 eur je za celkovou vydelanou castku nebo pouze za maily a banery a refaraly se nepocitaj. Predem dekuji za odpoved.

ruzicka11

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli vám fungují stranky Depacco.com ja se na ně nemužu dostat a nevím proč

srdcedraka

ja dnes taky ne ale už se my to jednou stalo a potom se to vratilo do normalu tk si zatim nedělej starosti

krejn89*

Zdravím prosím Vás zaregistroval jsem se u depacco.com ale ubehly dva týdny a nemohu se dostat na jejich stránku maily mi pořád chodí ale nemohu je otevřít a ani jejich hlavní stránku abych se mohl přihlásit a podívat se na stav učtu nevíte nějak jak to odstranit nebo co to může být za problém

ruzicka11

Depacco už nefunguje několik dní mě tedy alespon Od pátku nevím proč.Ale moc ok to není jak si pak má člověk něco vydělat už začínam o této klikačce vcelku pochybovat

krejn89*

mě to taky nefunguje od pátku ale kamarádovi co bydlí o 6 pater nademnou tak mu to funguje i dneska není problém v tom že jsem e-maily četl z více počítačů a jiných IP adres

dany*

Ahoj, jsi registrován jako Free, nebo máš placenou registraci?

krejn89*

jsem registrován jako free na placenou registraci nemám

krejn89*

ale reklamní e-maily mi pořád chodí tak proč nemám přístup na stránky depacco.com

ruzicka11

ja nemam placenou registraci a nechodí mi ani email ani se nedostanu na jejich stranky.

fey

Taky me to nejakej cas nejelo a prisel jsem kvuli tomu o par referalu. Uz se to ale vratilo do normalu, jen maily prestali chodit na mail ale jen do inboxu. Ptoto doporucuju nastavit si durucovani jak do mailu tak i do inboxu.

ruzicka11

no rada bych si to nastavila,ale když neotevřu jejich stranky tak se nedostanu ani na svuj učet.Kašlu na to stejně je to asi podvod.nevěřím ž by vyplaceli tolik peněz

laura*

Depacco pořád ještě nejede. Začínám pochybovat, že se to vrátí do normálu

dany*

Taky mi teď asi týden nešlo se přihlásit na depacco.com, ale dnes už vše běží jak má:)

evelyna*

tak bych ráda věděla proč mi před vyplacením zrušili účet a i ještě spoustě dalším lidem. Co s tím?

Eva

hipogrif

depacco zrusilo ucty lidem, kteri si zalozili na 1 IP ucet a pak treba nevedomky i dalsim kamaradum ze stejne IP. je to brane jako multiucet...

wormik*

Jo měl sem tam ucet ja i mlada vim ze muze bejt jeden, ale na jinech dyskuzich se taky pyse ze depacco je podvot . Jinak Proč tedy nemuzu nahit jejich stranky uz sem to i zkousel zjinejch pc a nic tak ze mi tu netvrdte ze vyplaci dkyz toneni pravda bezte na anglicke chat a uvidite nebo si to najdete prez google a dejte prohledat web a uvidite i ta pani podkterou sem byl helinka25 mi psala ze ji zrusily ucet zniceho nic a an dotas ji neodpovedely a mela ho jen ona mela tam uz prej prez 5000 eur tak fakt nevim stranky mi nejdou najit ani od kamose nebo z pc kavaren tak ated mi reknete jestly to neni podvot. :(

wormik*

Ahoj já byl u depaca reglej měl sem tam přez 1000 eur a zničeho nic mi ucet zrusily tak sem jim napsal a doposud mi neodpovedely . Tam a ted mi tedy porad pls ;)

wormik*

Jo a dneska sem chtěl na stranky depaca a nejdou

tonicek11

prosím jak mám udělat aby mi vyplaceli?

tonicek11

napište mmi prosím o vyplacení rovnou n meil ..pro votipka 11...tonicek11@seznam.cz

hankaduch

Dobrý den,můžu poprosit o radu jak si nechat vyplatit peníze z depacca před nahromaděním limitu 5000,děkuji za radu a odpověď na můj email: Hankaduch@seznam.cz

paja1002

Ahoj jsem v depacu registrovaná od března 2009 mám tam 1700 euro a nikdo mi neporadí, jak ty peníze můžu získat na svůj účet. A navíc mi od 12.6.09 nechodí placené emaily, chodí jen reklami na klikání. Chtěla bych o tom více informací můžeš mi poradit? A taky bych se prosím tě chtěla zeptat, jestli může na jednom počítači dělat depaco více lidí ( sestry ). A ty dostáváš peníze na svůj účet? Myslím tím skutečný účet ne depaco účet. Děkuji za odpověď Pavla

petr8

A jde vám to teď spustit. Nemůžu se na to dostat.

oliveoil

Můžu tě tedy poprosit o radu,jak postupovat při vyplacení? Jsem nad 5000 Eur a taky mi to stále píše,že nemám potřebné minimum. Snažila jsem se přelouskat jejich návod,ale přiznám se,že tomu moc nerozumím. Mám v Profile vyplněný způsob platby i ID,tam nabízejí automatické zaslání peněz při dosažení minima. Nevím,zda teď mám čekat těch 30 dní nebo je ještě něco potřeba udělat. Díky moc moc Olive

bathory

Vyplácí Depacco? mne teda NE

quebeck

ahoj, já bych potřeboval poradit, jak to pak funguje s vyplácenim? Většinou čtu negativní názory... Mám nyní na účtě asi 1700 eu, a musím dosáhnout nějakého limitu? Zatím mi to píše že nemám minimální payout...díky za odpověď

depacco

Vyplácení nefunguje nijak, mám přes bůra a stejně to nejde. Je to podvod a jen díky důvěřivcům jako vy tady na diskuzi takováhle sviňárna funguje - nic vám nevyčítám, já ještě odklikávám taky v dobré víře, že jednou mi zaplatí, ale stanovil jsem si pevný limit 10 000 eur a přes něj nepůjdu. Alůe někdo tu psal že má 30 litrů u depacco a nic... To už samo za sebe mluví dost jasně, nemyslíte?

tomino*

Vazne to funguje?Uz jednu registraciu mi zrusili,dostali ste uz nejake peniaze,ale povedzte seriozne,dakujem

jeskynka*

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá dostat se k minim.částce? Je to opravdu 5000EURO? Zdá se mi to docela dost. Vám už se to podařilo? Nezlobte se že jsem tak zvědavá, já teprve začínám. Tak myslíte že to přináší ovoce, mám vydržet? Děkuji za odpověď

veronicka

prosim ta napis mi na mail ako funguje to depacco...ako si mam vyplatit peniaze, nejde mi to..dakujem

evelyn*

Ahoj, chcela by som registrovat, ale najprv by som chcela od niekoho, kto ma pozitivnu skusenost vediet nieco viac, hlavno o tom vyplacani...

rdmrchdgllkv@gmail.com

dany*

Ahoj, vše mi běží jak má, už mám přes limit, ale když kliknu na payuot, tak mi to ne a ne vyplatit... Mohl bys mi poslat přesný postup? Předem díky za tvůj čas a odpověď.. Dan

veronicka159

Chcem sa spytat ako sa daju vyplatit peniaze z depacco...ja tam mam uz 30 tis a stale mi to nejde...Dakujem za odpoved

elli*

ahoj prosim ta poradil by si mi co masm spravit ked budem mat 5.000eur?dam payout a potom?

diki moc

sn

ahoj,tak ja bych prosila jestli mi muzes poradit kudy kam. diky

kbandel*

Pokud někdo víte jak se v depacco nechat vyplat, prosím piště na Kacka.Belinova@seznam.cz.Předem děkuji

pecka*

Prosím poradíte mi někdo jak si nechat vyplatit Depacco.Jestli tedy vyplácejí.Díky

lucci

Ahoj četla jsem tvůj příspěvek na netu mám už 6000 euro zařídila jsem si účet a stále mi to říka že nemám minimum můžeš mi poradit jak získat peníze díky

naty*

Pre: votipka11

Ahoj. Viem, ze sa ta na to pytalo mnozstvo ludi, ale ja mam tu istu otazku. Som zaregistrovana na Depacco. Pises, ze si nemal problem s vyplatenim: znamena to teda, ze ti fy vyplatila na tvoj ucet 5000EUR? Pretoze si asi jediny, zo vsetkych, co pisu na internet, komu to vyplatili. Bola by som velmi rada, keby si si nasiel chvilku casu a odpisal mi. alexander.bodis@zoznam.sk

Dakujem

Prajem pekny den.

zuzik2023

Ahoj chci se optat zdali se počítají i referály pro výplatu peněz a jak dlouho ti trval převod peněz?Už mám naklikáno přes 3000 euro,i když občas bývají výpadky.děkuji za odpověd

zambis
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti : Depacco je PODVOD! Když se mi přiblížila hranice 5000 eur,přestaly chodit maily a navíc už se nedostanu ani přes přihlášení na klikačku na depaccu.Velké sliby avítr v kapse.Ještě,že člověk neinvestuje vlastní prostředky.To by se asi chytil za hlavu *zed*

wormik*

Přesně nejenom že sou v čr podvodníci v půjčkách, ale teď se i rozmáhaj na klikání a depacco je jeden VELKEJ PODVOD radči si najít jiné , ale nejdřív si zjistit na netu zda vyplácejí zde sou stránky kde najdete některé podvodné firmy na klikání vydelek-pres-net.ic.cz/... Ahojky Jirka

ruzicka11

depacco je jeden velkej podvod ja si založila jeden učet plnila jejich podmínky a jakmile jsem se bližila k 5000 tak už jsem nemohla spustit jejich stranky.Prostě jeden velkej podvod

pitio

aa neviete niekto nahodou o nejakej stránke ktorá to co slubuje thak aspon z casti vyplati?...viem ze neexistuje taka co naslubuje a aj splnii...to je mi jasne ;)

krejn89*

a nemáte náhodou někde seznam klikaček které vyplácejí

poul

hoj kdokoliv mi poslete na mejl vas odkaz pro registarci kamos mi ho poslal ale nejde mi to tak se zaregistruju pod kohokoliv z vas dik zatim cus

cartman*
wormik*

Dík za tvuj odkaz, ale nejde

wormik*

jj opravdu ted sem to opet zkousel a nejde ten link

cartman*

No je mozne ze vcera nesel,jelikoz sem se namohl dostat na web ale dneska mi to normalne frci takze to muzes zkusit znovu.

opiopi

no už to jde uz jsem se pod tebe zaregistroval...

diky moc

kapr1
hodnocení

0x

Taky jsem zaregistrovaný na depacco a od včerejška mi nechodí ani maily,ani se nemůžu dostat na jejich stránky,takže jsem opět naletěl podvodníkům.Myslím,že klikačka kde se vyplácí asi neexistuje,firma si dá na stránky reklamu,my jim na ni klikáme,oni dostanou za reklamu a klikání na ni prachy a my ostrouháme.

jira*
hodnocení

0x

Aojky chtěl sem se zeptat je někdo reglej na těchto strankách giga-mails.com jestly to není jako depacco že lidi lakaj a pak nic diky za odpoved.

husky
hodnocení

0x

Podle zákona by to mělo jít nějak vymáhat nebo aspoň podat žalobu. Takové jednání je nezákoné.

wormik*
hodnocení

0x

delší dobu semtu nebyl už se někomu podařilo dostat na stranky depacca a nechat se vyplatiti me furt ne

djmarecek

no zaregistroval som sa pred mesiacom u depacco.com minuly tyzden sa mi vobec nedalo dostat na ich stranku ani eimaili mi nechodili a dneska uz ide vsetko v pohode tolko eimailov mi prislo maly chubu v servery niak im to zblblo ale aspon to vedeli dat do poriadku

mcb
hodnocení

0x

Ahoj, Depacco je podle mne jeden velkej podvrh. 5000 Eur vám nikdo jen tak za odklikání nedá a kdyby dávali tak to dělají všichni a ta společnost by musela platit miliardy! Pokud si chcete opravdu vydělávat přez internet tak navštivte náš web www.bandas-team.ws . Mi nenabízíme statisíce za nic ale slušný výdělek za poctivou práci u které se nijak moc nenadřete! Díky a mrkněte na to dělám to už nějakou chvilku a už mi to vynáší!

zlc

5000 Eur "jen tak za odklikani"

Keby si to mal odklikavat tak by ti to trvalo cca pol roka mozno aj viac pretoze ti denne pridu len 2 maily a to mas stale len 20 Eur.

Mna vyplatili asi pred 2 mesiacmi a to som cakal na peniaze vyse mesiaca.

Zaregistrujte sa na depacco a ako referrala napiste: businessmaker

budete mat 100 € bonus a ak dodrzite obchodne podmienky aj velku sancu byt vyplateni.

mcb

Ahoj, pokuď tě vyplatily dokažnám to? Jestli můžež - kdyžtak napiš na email - Bandas.Jakub@seznam.cz . Díky - bez důkazů ti neuvěřím!

dondemon

Taky bych chtěl vidět důkaz o vyplacení?Já mám skoro 2 měsice depacco a mám tam přes 2 tisice euro a budu to zkoušet až po hranicu a pak uvidim,ale ted mi tak týden nešlo a najednou jsem se zas připojil.Rád bych ale veděl jestli už to někoho vyplatilo někdy?Diky

fey

Tak urcite by me ten dukaz taky zajimal a ne jenom me. Vazne neznam nikoho, kdo by me mohl nejak dokazat, ze ty penize dostal. Ja uz delam depacco temer mesic a mam 2500 eur. Jak jsem po dlouhem prochazeni stranek o depacco zjistil, se ale do min. castky pro vyplatu 5000 eur nepocitaji refferali, ale pouze vlastni zisk, tudiz mam asi jen 1200 eur. Jestli opravdu je tu nekdo, kdo ma nejaky dukaz o vyplaceni techto neuveritelne snadno vydelanych penez, tak mi pls piste na mail FEY@gambrinus.cz predem dekuji.

sn

promin, chtela jsem se zeptat, co to znamena "pokud dodrzite obchodni podminky"?

predem dekuji

ilike*

prosi te muzes mi neco blizsiho prozradit co je ten bandasteam?dekuji

mcb

www.bandas-team.ws - bandas-team je název mojí domény. S nabídkou to nemá co dělat. Ta je od společnosti GDI to by jste zjistil kdyby jste si pročetl můj web.

ferinka1983
hodnocení

0x

hmmmm tak už to opět 2 dny nefunguje*bum*

janazoo
hodnocení

0x

Já se nemůžu na stránky depacco dostat už týden. Ani z práce ani z domova. Přitom maily pořád chodí, ale nelze je otevřít. Nevíte, čím to může být?

jeskynka*

Přesně. Taky je nemůžu otevřít. Už mě to štve.

dondemon

Taky mám stejný problém!Už se mi to jednou stalo a nešlo to skoro 14 dni a znova se to rozjelo,ale ted už to zas 2 dny nejede!Nevim co s tim posledni dobou dělaj

janazoo

Mě to fakt nejde už 14 dní a to jsem to dokonce zkoušela i z úplně jiného počítače, kde se nikdy nikdo na depacco nepřihlašoval a taky nic. Prostě Stránka nelze zobrazit. Nechápu!

riki007

čau, posledních 14 dní mi to taky vypadává, ale sem tam se můžu přihlásit. Teď jsem dosáhla 2000 eur. Známá mi psala, že jí to poslali taky při 2000 eur,ale od té doby, co jsem na hranici, mi to nejde spustit. Do té doby OK, teď se jedná o placení a je to v kelu. Je tam nějaký minimum nebo je to u každýho jiný?

janazoo

To je blbost. Jak by mohli poznat, že se tam chci přihlásit zrovna já když je to z úplně jiný IP adresy! Fakt mi to přijde jako záhada.

sunnyka30
Asi 2 dni mala tato stranka technicke problemy, preto ju niektorym neslo otvorit..
Ak budete presne dodrziavat pravidla, kto nevie anglicky, dajte si ich prelozit, tak Vam urcite tych 5000 eur vyplatia, ale necakajte ich na ucte hned, trva to aspon mesiac...

robiq23*
hodnocení

0x

Zna nekdo www stranku cashmails.org? jsem tam nasporil 20 tis. dolaru a ted cekam jestli mi je poslou rad bych se dozvedel vase zkusenosti. Kdyztak i piste na smiles@email.cz dik (Jo za email davaj 100 a za clik 25)

dondemon

Cashmails teda neznám,ale mám účet na deep-mails.com nevite jak je to tam?Jestli je to scam další nebo vyplácí a od kolika?Diky

andre*

Ahoj, taky jsem na cashmails.org naklikal více než 20 000 USD, včera jsem požádal o vyplacení a teď čekám. Jsem fakt zvědavej... Pa

dondemon

Tak dejte vědět jak to probíhá!Já jsem tam ted začal šetřit tak at vim!Ale nevim no za 4 dny snad už tam mam 5 000 což je teda dost na to,že nemam žadny referaly

avrilwhibley
hodnocení

0x

česká klikačka, prosím registrujte se pode mě. avrilwhibley

díky všem kteří se registrují
odklikej.cz/... _ minimum výplaty 3.99$

robiq23*

Dobry, nasel jsem zajimave vypadajici firmy doporucuju k nim epenezenku Liberity reserve. Jsou to tyto:

link2communion.com (free 50.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

link2communion.com/...

magnetismail.com (free 555.555$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

magnetismail.com/...

rushnsuccess.com (free 92.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

rushnsuccess.com/...

comeongain.com (free 80.000$ doruceni 20 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

comeongain.com/...

e-mailptr.com (free 888.888$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

e-mailptr.com/...

prosperousboom.com (free 99.999$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

prosperousboom.com/...

vibrantvitalities.com (free 90.000$ doruceni 25 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

vibrantvitalities.com/...

gowellup.com (free 95.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

gowellup.com/...

bravevolitation.com (free 96.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

bravevolitation.com/...

exceedmargin.com (free 77.000$ doruceni 30 dnu ale neni tam nikde v zavislosti na dobrem stavu uctu!)

exceedmargin.com/...

Kdyz to srhnu, tak si myslim ze depacco.com je jen jeden velky podvod.Nikdo se tam nemuze dostat a na youtube jsem videl video ze ikdyz lidicky meli naklikano pres 5.000EUR, tak se jim nedalo vyplacet. Nenutim nikoho se sem registrovat pod me, ale byl bych rad kdyby jste se rozhodli. Za uvazenou stoji i poplatky za lepsi ucty, pohybuji se okolo 8 - 35 dolaru.Tyto firmy jsem objevil dneska, tak jo jdu "vydelavat ". Preju hodne uspechu a trpelivosti pri klikani :)

papaja*

chci se zeptat na ty klikačky jestli vyplácejí nebo ne

sebastiantn

Takze je to podle tebe blbost? nevim mam tam pres 2000 e a kdyz sem si to az ted precetl kazdy na to nadava

afri

mám dotaz dostal jsi již vyplaceno od nějaké spol. a link2communion nevypláci již prověřeno, napiš odpověd na vecerp@seznam.cz

djmarecek
hodnocení

0x

Depacco vyplaci len treba dodrziavat pravidla, nesmies mat viac registracii z jedneho pc respektive z jednej ip adresy,,,a nerataju sa to tej ciastky 5000€ refeleli cize len reklamne eimaili a bennery.

fey

Ale jo pocitaj se i vydelky za refferali podle toho co jsem se docetl ale musis met alespon odklikano 75procent (asi), vseho co ti poslou a musis se prihlasovat alespon jednou za 12 dnu. Ale fakt nevim. Vsak uvidime jak to nekdo bude splnovat tak mi pak pisnete dik.

fazolek

Ahoj,to co píšeš jsem splnil a stejně mi píše You don´t have a minimum od payout

fey

Cau, vsak jo ja taky jeste nic nedostal ale spousta lidi to tvrdi. Uvidime ja mam zatim celkem 3200 uvidime jak to pak pujde. Urcite dam vedet, ale jeste to nejakou chvili potrva. Jsem na to dost zvedavej

depacco

Nepůjde to, protože Depacco je jeden velký podvod! Už jenom si spočítej, kolik lidí je tam regsitrovaných do této chvíle a kolik z nich mělo údajně být vyplaceno! Rovná se to cca 1% všech registrovaných! To je něco jako když si vsadim ve Sportce a čekám výhru... Já mám 5 300 euro, z toho 2 260 co jsem naklikal já osobně bez refferálů, takže si jen počkám, jak tu někdo tvrdí, že depacco vyplatí jen za vaše prokliky, i když se mi to zdá jako blbost ale dejme tomu - a pokud ani pak mi depacco nevyplatí, pak je to na 1000% scam!

fey

Plne s tebou souhlasim, rozhodne mi pak pisni na fey@gambrinus.cz. Ja s tema penezma stejne nepocitam, tak by me to nejak nevadilo, ale co kdyby. Rozhodne jim ale nikdo nic neplatte.

olive
hodnocení

0x

Moc proosím..může mi někdo zkušený poslat návod na e-mail,jak přesně postupovat pro vyplacení na Depacco? Pár lidí tu psalo,že peníze obdrželi,tak si dovoluji požádat o pomoc. Pokud mi peníze opravdu přijdou,nabízím dotyčnému odměnu. O výši se domluvíme přes e-mail. Díky moc Olive (e-mail OlivieOil@gmail.com)

djhmarecek
hodnocení

0x

KTO SA REGNE CEZ ZOMNA? PLS POMOZTE KED MA VYPLATIA TAK POSLEM AJ ODMENU PLS POMOZTE TU JE LINK :

depacco.com/... Dakujem! ODMENA ISTa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]