Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vistaprint.cz, zkušenosti?

Od: kukackavvv odpovědí: 22 změna:

Ahoj nyní mi přišla nabídka na email od firmy vistaprint 250 vizitek a razítko zdarma jen za 75 kč. zdá se mi to nějak málo, není v tom nějaký podvod? jak se dále zaplatí? je to česká firma nebo to přijde až z ciziny? dík

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

To mi před časem přišlo taky, už jsem to dávno smazal. Nevím, co v tom hledáš za fígle. Přečti si obchodní podmínky, info o poštovném a pak si rozmysli, k čemu ti vlastně tolik vizitek a razítko bude. Já jsem v tom žádný fígl nenašel. Stačilo si uvědomit, že razítko na nic nepotřebuji a těch pár vizitek si vždycky udělám sám. Ale spousta lidí se nachytá i když to vůbec nepotřebují a nakonec si objednají lepší vizitky na lepším papíru, k tomu ještě něco přiberou a cena roste. A o tom to je.

doplněno 01.04.12 00:10:

A navíc, pokud si objednáš vizitky a razítko, tak té firmě sdělíš spoustu osobních údajů pěkně pohromadě.

stribrnak*

postupuj dle návodu co ti poslali,je to úžasná firma s otazníkem

mě poslali skoro totéž, jen teda 250vizitek za 199kč,po vybrání mého

obrázku a po dalším postupování na jejich stránkách v konečné fázi

zaplatíš o166kč více .to je poštovné,tak,že vizitky tě vyjdou na 365kč

no nekup to,je to skoro zadarmo,

broca
hodnocení

0x

Ahoj, na stejnou nabídku jsem přistoupila v lednu a objednala to bez nějakého velkého uvažování, připadala mi výhodná. Poukázala platbu a teprve potom jsem si přečetla dost negativních referencí o nich. Mrzela mne má neuváženost a čekala jsem, zda něco vůbec přijde. Navíc jsem se nikde nemohla dopátrat přímého kontaktu. Nakonec jsem byla mile překvapena, za cca 16 dnů vizitky i s razítkem (sice maličkým) opravdu dorazily a jsou docela pěkné. Faktem je, že to bylo opravdu posílané ze zahraničí, o čemž v nabídce žádná zmínka nebyla. Takže podvod to není, ale je třeba si k tomu připočítat poštovné, platila jsem za 250 vizitek + razítko+poštovné celkem 270 Kč, ale když si to necháš dělat, tak to bude stát víc :)

ladaadal*
hodnocení

0x

Jsem na tom stejně. První nabídka na 299, tu jsem smazal. Pak vizitky i s razítkem za 75, sice vyšší poštovné, ale i tak za dobrý peníz. Vizitky přišly asi dva tři týdny po uhrazení faktury, jsem spokojen - a vybral jsem si super motiv *smich*

dobrodej
hodnocení

0x

Je a veliký, pokud se dostanete k poštovnému budete koukat na tu sumu!

dra
hodnocení

0x

Maximální spokojenost:) Nemohla jsem tam něco najít, zvedla jsem telefon, poradili mi skvěle a ještě mi dali dopravu zdarma:) Nebuďte hned tak pesimističtí:) 250 vizitek+razítko+vizitkář+140 samolepek9+doprava zdarma = 289 Kč:D nekecám, právě to přišlo:D Kvalita supr, těším se na další objednávku:)

lidus*
hodnocení

0x

Jak píše stříbrnák, chodí mi to celkem často ale jelikož umím číst a počítat tak s poštovným je to docela dost peněz a nevyplatí se to.

nightfever

Vistaprint drahý? pokud chceš 5 vizitek, tak možná, ale ukaž mi českou firmu, který udělá 3x250vizitek pod tisícovku? .. apropo kdo "se nechal nalákat" na něco zdarma.. a pak to chtěl zdarma.. tak to musí být magor.

hodnocení

0x

No fígl, háček... jedině snad v tom, že nevezmeš v úvahu poštovné (které ti ale nezatají, je to na tobě, zda ho akceptuješ). Nicméně co nabízejí, to splní, vizitky udělají pěkkné, jestli potřebuji razítko, to je můj problém. Třeba korespondenční šachista takové razítko bohatě využije, nebo možná využil - dnes se těžiště korespondence přesouvá do oblasti elektronické pošty. Takže shrnu - dají nabídku a cenu, poštovné sdělí předem, a je na tobě zvážit, jestli ti tat nabídka za tu cenu stojí. A samozřejmě, jak tu někdo píše, jakmile zadám objednávku, vyskočí mi nabídky dalších výhodných věcí (třeba adresní nálepky), ale zase je na mne, zda je vezmu. Čili, háček je takový, jaký akceptuji. (A mimochodem, ten vizitkář je pěkný a razídko funkční, dobře udělané.)

zdepa
hodnocení

0x

Chce to opravdu pomalu číst co nabízejí, už jsem jim dal asi 2000,-Kč (spoustu vizitek, i zdarma,razítka,propisky,samolepící adresy), když použiju jejich návrh - je to levné, když použiju svůj - je to dražší, ale celkově jsem s firmou Vistaprint velmi spokojený.Opravdu spokojený - dodací lhůta byla vždy kratší, než uvádějí, kvalita je dobrá - mně stačí.Dvě, trošku kaňky na tom jsou : za 1. - platba předem (ale vždy vše poslali) a za 2. - už si mě zaregistrovali a pořád mi posílají až dotěrné nabídky.

praivo*
hodnocení

0x

Tip: Pro vypnutí zasílání reklamních emailů běžte do nastavení svého účtu a odškrtněte zobrazené políčko, emaily by měly přestat chodit.

Vistaprint.cz, zkušenosti?

salina
hodnocení

0x

Já jsem si "naklikala" vizitku tak, aby se mi líbila a určila jsem si cenu, kterou jsem ochotna do vizitky dát. Některé designy mají velmi podařené - a také se za ně platí...

Samozřejmě, že si mohu vizitky pořídit třeba za polovinu ceny, ale jak jsem napsla výše, některé designy jsou opravdu povedené a jednomu jsem prostě neodolala :)

Pak jsem se ale zasekla u poštovného a nechala jsem to ležet.

Cca za 14 dní mi mailem přišla nabídka poštovného zdarma, tak jsem objednávku odeslala.

Jinak vizitky přišly. A nad očekávání velmi brzy.

igra
hodnocení

0x

Již dvakrát jsem u Vistaprint objednal vizitky. Poprvé 250ks ve verzi "Zdarma (na zadní straně je jeden reklamní řádek s odkazem na vistaprint)" - i s poštovným zásilka přišla na 163,- Kč.
Podruhé jsem si již zvolil vlastní design bez reklamy a i s Flashdiskem 2GB zdarma a poštovným mne zásilka přišla na cca 279,- Kč.
Je pravda, že se při objednávce nabízí mnoho dalších produktů, ale pokud člověk čte CO odklikává a objednává, objednávka je přesně podle zadání.
Vyřízení trvalo cca 18 dní.
S kvalitou provedení jsem také spokojen.

mklejch
hodnocení

0x

Nevím,jak je to s kvalitou vizitek,ale mám špatnou zkušenost,co se týče jiných služeb tisku této firmy,navíc je to odněkud z Holandska,je drahé poštovné a dlouhé dodání,až 20 dnů.

ladaadal*

Těch 21 dnů mají i ve smlouvě, dá se připlatit za urychlení. A poštovné - nepřekročí ani zdaleka náklady, za které se to sežene běžně. S první dávkou absolutní spokojenost a už mám objednanou druhou. Musí se chytnout akce zdarma nebo za 75,-Kč.

fdfd

Připlatili jsme si za urychlení a nemalou částku, ale s jejich pozdržovací taktikou o potvrzení převodu peněz z účtu je příplatek za urychlení vyhozením peněz okna. Arogantní a velmi nepříjemná paní nám po telefonu sdělila že v jejich vnitřních pravidlech mají sedm dní na to aby si ověřili platbu, takže bohužel kalendáře sice s příplatkem za urychlení, ale až po vánocích. Takže zkažená radost a smutná zkušenost!

ladaadal*

Tak s platbou za urychlení zkušenost nemám, nikdy jsem ji nevyužil.

zdeska
hodnocení

0x

Pozor! Klamliva reklama, su to podvodnici! Od 30.10. mi neboli schopny poslat vizitky a reklamne pera. Najprv na e-mail odpovedali aj to na kazdy druhy..., ze mi zasielku poslu znovu a to na svoje naklady atd. Zasielka mi do dnesneho dna neprisla ani prva ani udajna druha a na e-maily neodpovedaju...

ladaadal*

To je nějaký divný, mě to přišlo bez problémů. K první jsem měl razítko a ke druhé vizitkář - zdarma. Ačkoli jsem si všiml, že vizitkář je zdarma, ale za jeho dopravu se připlácí asi 30,-Kč, i když to jde jedním balíkem, ale už jsem to neřešil.

Mně také vždy vše přišlo v pořádku a bez problémů. Oni ovšem, jak jsem si všiml, nepočítají poštovné samostatně, ale "poštovné c příprava " (nebo vyhotovení, já teď nevím, ale do toho asi zabudovali těch 30 korun. Tahle položka mi není tak úplně jasná.

Co se pak výče termínu dodábí a rychlostního přííplatku: ten příplatek jsem nikdy nevolil. Většinou stejně zboží došlo džív než v garantovaném termínu; teď konkrétně jsem objednával něco, co jsem chtěl jako dárek. Zlíbili mi to na sedmadvacátého a už to mám pár dní doma.

jirka46*
hodnocení

0x

Ahoj.Tato firma je česká a velmi seriozní.Cena 75,- Kč není konečná. K ní musíš připočítat ještě poštovné, které je závislé na několika faktorech. Především jak rychle chceš zásilku dostat. Pokud je to klasicky tak na to mají 30 dnů, ale posílají dříve a stojí to jenom 125,- Kč k ceně,takže to pořídíš za 200,-Kč. Výborná kvalita i zpracování.Jsem jejich zákazníkem a jsem spokojen.

tomasjarosek
hodnocení

0x

Dobrý den,

musím reagovat na negativní recenze na firmu Vistaprint. Asi před 2-3 lety jsem si nechal dělat cca 250 vizitek a vše dopadlo v pořádku. Teď jsem potřeboval udělat více druhů reklamních materiálů a řešil kam se mám obrátit. Na webu bylo dost negativních recenzí, tak jsem zvažoval... Avšak vlastní zkušenost byla dobrá, tak jsem to zkusil znovu. A vše dopadlo znovu dobře. Komunikace ze zákaznickým servisem byla špičková! Živím se jako obchodník 6. rokem a mám vysoké nároky na obchodní styk a zde mohu opravdu jen chválit. A to jsem ještě vystupoval z důvodu negativních recenzí dost obezřetně a podezřívavě, avšak reakce vždy profi a nápomocné.

Je pravda že jedna menší část vizitek nedopadla úplně dokonale (jsou v pořádku a použitelné, ale kvalita je nižší než u předchozích vizitek) když jsem jim to napsal (že vše super, ale tohle má horší kvalitu než posledně, i když je to použitelné), tak okamžitě nabídli kompenzaci: buďto slevový kupon a nebo nové vizitky na jejich náklady včetně poštovného zdarma. Nabídky jsem využil, vše dorazilo v pořádku a v překvapivé rychlosti. Jak jsem se zmínil vizitky s horší kvalitou jsou určitě použitelné, takže mám de facto 250ks vizitek navíc a zdarma..

A POZOR! nastala velká změna při doručování. Výrazně slevili a používají lepší způsob zasílání - myslím že v tomto byl největší kámen úrazu a proto ty nespokojenosti... Firma opravdu nemůže za to pokud dopravce někdy ztratil zásilky. Já jsem přesvědčen že by se snažili o nápravu. A víte co je k neuvěření? Snížení poštovného asi o 150kč nastalo cca 3dny po mé objednávce, resp. už po jejím zaplacení. Slečna z vistaprintu s kterou jsem komunikoval mi to oznámila s tím, že mi ten rozdíl vrací na účet...

PS: ano dost lidí si asi bude myslet, že tuto recenzi si firma napsala sama, avšak já jsem s jejich přístupem na tolik spokojen, že ji zkopíruji i do jiných internetových fór, jen abych dal protiváhu negativním recenzím...

PS2: ano ta jejich cenová politika slev je často zvláštní, ale pokud využijete nějaké tzv. "akce" či se s nimi domluvíte, tak můžete i tu cenu mít výhodnou... je pravda že někdy jsou tam ceny nastaveny zbytečně vysoko a pak se na to dávají slevy... Takže porovnejte s konkurencí a domluvte se a budete spokojeni!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]