Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Právě jsem narazila na jednu stránku, jmenuje se to Bonus.cz a nestačím se divit. Sledovala jsem to skoro hodinu a jsem z toho tupachová. Je možné, že by někdo vydražil zboží, které původně stojí asi dvanáct tisíc, za třicet korun? Podotýkám , že se nejedná o zboží použité, ale úplně nové a se zárukou. Zná někdo z Vás tyto stránky a používá je? Kde je zakopán pes? Přečetla jsem si všechny informace ohledně přihlášení a nepřipadají mi vůbec nebezpečné. Nerozumím něčemu? Jak se může někomu vyplatit, aby prodal nový výrobek, neporušený, nový, za takový pakatel? Děkuji moc za odpovědi.
Jen ve zkratce: na této (a podobných) stránce krom obyčejných uživatelů běží i několik robotů, přímo od provozovatele stránky, které mu průběžně uměle prodlužují prodej věcí. Za každé přihození uživatele se platí poplatek (nevím, snad v procentech? ale je to asi 2kč.. nebo to bylo 20?). Spousta lidí má na počítači puštěné automatické přihazovače, kterými se snaží končící prodeje urvat v posledním zlomku vteřiny, automaticky, bez klikání.
Jako běžný uživatel v podstatě nemáte šanci něco získat, rozhodně ne ty lepší věci. Někdy možná jo, ale to je fakt loterie. Provozovateli se cena předmětů mnohonásobně vrátí v těch poplatcích za klikání.
Ahoj, Suzy. Pravidla jsou o tom, že tam spousta lidí přihazuje ze svého účtu. Přihotit může třeba tisíckrát po malé částce, ale tyto příhozy se mu nevrací. Takže ten, kdo vyhraje třeba TV za pár korun, tak má možná štěstí nebo už do toho pár tisíc nastrkal před tím posledním příhozem. Ve výsledku sice jeden člověk dostane TV levněji, ale majitel obchodu za ni má třeba 100.000,-. Taky se říká, že tam přihazují roboti, aby hru udrželi co nejdéle, nebo aby ji nakonec vyhráli pro majitele. Takže pak utřou nos všichni, kteří do toho jenom nastrkali peníze.
Ano, ano, ano! Mezi tím jsem se také informovala i jinde, a mám naprosto stejné odpovědi. Tady fungují body. Jeden bod = 8kč. Novému uživateli dají zdarma dvacet, ale ty mají omezenou platnost, asi dva týdny, ostatní si musí koupit. Já tam totiž s otevřenou pusou sledovala přihazování po koruně ohledně nějaké sady nožů od Teskomy, původně asi za dva tisíce a mně před očima naskakovaly jen ty koruny. Takže to bylo kolem třiceti korun, a předháněli se tam dva, tři lidé. Jenomže jsem si neuvědomila, že oni vlastně platí osmi korunami, ne tou korunou, co já vidím na obrazovce. Na té je jeden bod=koruna, ve skutečnosti je to osm. Takže kdybych seděla pár hodin u počítače a přihazovala ty své osmikoruny, tak bych se také mohla ocitnout na mizině a nakonec i bez těch "kudel". Bože, já jsem někdy taky naivní, až to hezké není. Díky Vám všem. Skoror jsem se já trubka přihlásila. Ještě že mne napdalo se raději zeptat. Díky Suzy.
Základ je: Musíte nakoupit tzv. Bony. Jsou v balíčku za 8kč/ks. Nejmenší počet je 50 ks. Takže než začnete mají z Vás 400kč. Nejmíň. Za druhé: za každý příhoz se platí jedním bonem. Tedy každý příhoz je za 8kč. Nevratných. Když vás bude přihazovat 10 lidí a každý přihodí 10x vy 11x a vyhrajete, tak provozovatel má 10x10x8+11x8=888 kč. Vy zaplatíte tedy 88 + vydraženou cenu. Dobrý kšeft ne? Pro ně.
kamarad jeen z techto webu provozuje a takto prodal pouze par veci v hodnote max 2000,- zadnou plazmu zajezd a podobne nikdy stacilo par radku v programu a penize mu hezky tecou
Ahoj Forde a není to nějak právně napadnutelné? Já se teď znovu vrátila na stránku bonus.cz a najednou ty nože úplně zmizely, a ani nejsou v prodaných a přitom jsem před hodinou na vlastní oči sledovala asi půl hodiny, jak tam neustále asi tři "lidé" přihazovali... A to, co říkáš o svém kámošovi, to je to tak jednoduché? Založit stránku a prodávat tímto způsobem? Stále se tady lidé ptají, jak si přivydělat z domova, takže tohle by byla jedna z možností. Docela mne to zaujalo. Asi to nebude tak snadné, jak píšeš. Ale jestli ano, napiš i návod, jak na to.
koser to neni ale asi neni jedinej , seznamil jsem se s nim u IT co me delaly shopy a prej to delaly vickrat samy mu to nabidly.
JInak o zalozeni stranky to neni potrebuje pozice ve fulltextu reklamy a to stoji penize kdyz o tom skoro nic nevite. Me prvni shop stal okolo 200 000,- a SEO 15 000,-. Jinak kamarada to stalo pres pul milionu. Z shopama za 500,- mesicne se dnes nikdo nechytne to byvalo drive dnes se akorat ukazou a po par mesicich zkazi ceny tim ze zkrachuji a vyprodavaji pod nakupem
Jeste kdyz si lidi chteji privydelat z domova a treba holka na materske je hodne zpusobu kord kdyz travi celej cas na webu a diskuzich a to se dnes v propagaci shopu s danny sortimentem cenní zlatem
doplněno 06.01.12 20:48:jinak z bonusu mam okopirovanych par designovych doplnku shopu
treba u tech holek s detma vse kolem deti od obleceni pres vyzivu kojenecke potreby . Ja konkretne krome autoservisu prodavam i detske a dospele oblečeni
doplněno 06.01.12 21:44:nazorne, kdyby tahle diskuze nebyla pro ten aukcni web negativni tak ma docela zajimavou hodnotu a kdyby byla doplnena linkama tak si nemuzou stezovat.
Ono take na 50% diskuzi spolu diskutuje jedna a ta sama osoba a tim budi dojem ze je to neco zajimaveho
Forde, ale mne to opravdu zajímá, všechny názory a příspěvky. Jinak bych otázku nezaložila. Jak jinak se dozvědět víc, než tak, že se ptám a hlavně pozorně "naslouchám"? A už se úplně bojím položit další otázku, ale udělám to. Co myslíš tím, že kdyby byla ta hodnota doplněna linkama, tak si nikdo nemůže stěžovat. Asi už mi neodpovíš, ale věř mi, že bych to ráda pochopila. Ty se vyjadřuješ příliš zasvědceně pro laiky jako jsem já. Tak měj trošku trpělivosti a shovívavosti. Cítím, že o tom víš hodně, ale měj na paměti, že nemám v této záležitosti Tvou úroveň a zkušenosti. Proto se ptám. Děkuji Suzy.
doplněno 06.01.12 22:23:A myslíš, že by se někdo mohl nabídnout s tím, že by určité firmě třeba s těmi kojeneckými potřebami, dělal reklamu? Nebo jak to myslíš? Tak pomoz, je tady spousta lidí, které by to zajímalo. A nezapírám, i já bych něco podnikla třeba v jiné sféře, jen vědět jak na to.
doplněno 06.01.12 22:24:Také mám dost času a trávím ho u počítače. Tak proč ho nezůročit!?
v poho, vem si ze mas web a podavas treba oblečení. Tim se samozrejme zabyva i hromada dalsich lidi takze potrebujes nejak zaujmout coz je
1, pozice ve vyhledavacich, aby jsi na urcita slova vypadla na prvni strance, tomu se rika SEO a v CR to nabizi v 90% amateri a ty baziruji na tom ze o tom skoro nikdo nic nevi a tahaji z lidi penize (nechci se chlubit ale jako automechanik jsem o tom nic zezacatku nevedel a dnes na hodne konkurencni slova predhanim s obouma shopama vetsinu radobi SEO firem s naklady par korun) a na to maji vliv odkazy(linky) + dalsi veci ale to nebudu rozebirat
2, Dostat vas shop do podvedomi zakazniku coz jsou reklamy na webech co navstevuji lide kteri by mohly bejt vasi zakaznici (takze inzerce na webu s autama klienty pro obleceni neprivede) a nebo vyuzit techto diskuzi tim ze se o tom nejak zminite a kdyz se o tom lide budou bavit (diskutovat) nejake zakazniky privedete a vetsinou takovy na tom webu nejakou dobu zustanou a koukaji vice nez nejdo kdo klikne na nejakou reklamu. A kdyz tam jsou doplnene linky tak zaroven to pomaha ziskat lepsi pozice ve vyhledavacich.
Vemte si to tak ze neni pro lidi co tomu nerozumi problem za to co ted tady delame (ta diskuze) platit i 10 000,- mesicne ruznym firmam (nebyl jsem ze zacatku jinej) .
Ono prave podle poslednich zkusenosti se googlebot (program google co urcuje pozice/zjednodusene) se chova jako clovek a hodnoti weby podle zajimavosti pro cloveka a ne nejake radobi vychytavky jak to ocurat.
Podle me by bylo hodne zajimave mit par lidi co by tohle delaly za penize, (propagovaly firmu) protoze diskuze si vice lidi vsimne nez nejake reklamy nekde v rohu protoze lidi je uz prehlizi.
Ono by jste se divila jak se necha na techto vecech vydelat, ale u me je to vse o case
BLACKFLAMESOCZI...:
Nějak jsem nepochopil Vaši poznámku, že "Ono take na 50% diskuzi spolu diskutuje jedna a ta sama osoba a tim budi dojem ze je to neco zajimaveho"
Pokud tuto poznámku vztahujete na tuto poradnu, důrazně Vás žádám o vysvětlení! Předem děkuji a přeji hezký den...
ne na tuhle urcite ne ale diskuze na ruznejch webech , luxusni priklad je dama.cz
doplněno 06.01.12 22:50:priklad objevi se tam treba nastvana mamina s tim ze ji na nejaky shopu nastvaly a stezuje si a pak se pripoji jina odpovi ji ze to same a takto to pokracuje a pak tam jedna prida odkaz na jine shopy ze je objevila a jak jsou pekne a prida treba 3 odkazy na jine shopy ze kterych jsou 2 nejake male z malou nabidkou a ten 3 velkej a nejlepsi z tech 3 a takova kravinaka na navstevovane diskuzi privede vice lidi z lepsi konverzi nez reklama na tom samem webu ktera ale stoji 30 000,- za 14 dní. Osobne testovano a funguje luxusne
Ano, v tom případě souhlasím. Bohužel snahy o podobnou prasárničku se občas objeví i tady, ovšem ostražitost rádců a chytré "vychytávky"našeho Admina těmto snahám naštěsí většinou velmi rychle udělají přítrž, hezký den!
Například poradte.cz/... ...
amaterskej pokus reklama z toho kouka na prvni pohled, ale prekvapilo me ze vetsinu diskuzi pod MF dnes nikdo nehlida a nebo pomerne amatersky asi jen na AJ texty.
Tak a teprve teď mi to secvaklo! Kdyby se do toho nevložil Hop a Vy jste neodpověděl jemu, i přesto, že jste se evidentně snažil odpovědět mně a to dlouze, zač děkuji, nedošlo by mi, co mi chcete sdělit.Vidíte, jak je někdy fakt důležitá komunikace mezi lidmi! Už rozumím. A je to nakonec docela prosté... Ještě jednou díky. A i Hopovi, samozřejmě. Uměl položit otázku lépe.
Víte Suzy, já už jsem holt takovej vrták, že když mi je něco podezřelé, tak to rozvrtávám tak dlouho, až mi to někdo vysvětlí!
No nevím ale mě stojí web měsíčně 300 a měsíční obrat je prozatím 400 000, v prosinci 1000 000 a dále jdeme nahoru, takže tyhle kecy s shopama za 500 mě fakt dostávájí Nezaleží na shopu ale na schopnostech prodejce.
NA BONUS BACHA, Kdysi jsme tam vydělávali tisíce, desetitisíce měsíčně, pak když byli tězce v krachu najeli na své roboty a od té doby už tam normální člověk nic nevyhraje. Je to podvod jako všechny tyhle aukce na našem trhu Oveřeno různými fintami
Děkuji roboote. Takže ono na tom bude hodně. Jenom to chce umět, chtít se dozvědět a spoléhat na lidi, kteří chtějí i poradit. Nikdo učený z nebe nespadl. Každý jednou začíná. Ptala jsem se původně opravdu na na ten aukční obchod, narazila jsem na něj náhodou a bylo mi to divné. A máte samozřejmě pravdu, záleží na schopnostech. Držím palce, ať Vám to jde čím dále, tím lépe. Ti roboti v té aukci stoprocentně jsou. Sledovala jsem to několik hodin.
Ono je obrat a zisk velkej rozdil ja na jednom delam podobne jako vy ale muj nastrel je min 80% a jsem nejlevnejsi v CR. Na druhém jsem mel ted v prosinci pres 900 a byl jsem nastvanej ze je to o nicem. Jen dotaz o tom vasem shopu co je to za sablonu a jak dlouho to máte? Protoze jeste jsem nevidel sablonu ktera by stala za to.
A o schopnostech prodejce to je ale musi mit k tomu spravnej nastroj, se ktrerý toho jde delat hodne. Kamaradce jsem s jednim chtel pomoci trochu to otextoval prolinkovat a podobne a ejhle shop to neumel, take je po snad 4 letech na xte strance fulltextu sablona als euro a to patri mezi velmi schopne prodejce k kamenych provozovnach ale netu nerozumi . Kdyz vezmu tak druhej jsem spoustel v dubnu a prvni den jsem mel pres 70 objednávek (bez ppc a jinejch reklam jen konkurence byla nastvana ze jdu do maloobhodu tak to rozkecala) a druhe stranky fulltextu jsem dosahl za necele 2 mesice
Tento portál v ŽÁDNÉM případě nedoporučujeme. Jednají velice neseriózně. Když byli výděleční, člověk tam i vyhrál, ale dnes jsou vytvořené skupiny a roboti - obyčejný člověk nevyhraje. Osobní zkušenost i s reklamací zboží.
Reklamovali jsme zboží v hodnotě 4500,-, bohužel zboží se pokazilo a bylo odesláno na reklamaci. Reklamace byla uznána, ale vrátili 500,- (to jsme se dozvěděli po několikátých telefonátech z naší strany - oni nekomunikují). Člověk by to i přešel, kdyby nevěděl a neznal druhého člověka, který tam reklamoval stejnou věc a mu dali nové zboží ve stejné hodnotě. Takže bohužel nastávají tahanice s obchodní inspekcí proti Bonus.cz.
K tomu se navršilo i to, že se odkazují na zákon, ale sami se jím moc neřídí. Nikde nemají psané, jak dopadne zákazník při reklamaci. Nám se ani neozvali, nekomunikovali a museli jsme je náhanět po telefonu a po emailech. A platbu, kterou vraceli, poslali a ani nic k tomu nenapsali, žádný email, proč tomu tak je atd.. Prostě velice neseriózní portál. Jinak reklamovali toto zboží přes 6 měsíců (nedodrželi reklamační dobu).
Co se týče budoucnosti Bonus.cz - dle našeho názoru jsou natolik proděleční (proto dávají každou chvíli bony zdarma k nákupu balíčkůa čekají na důvěřivé lidi), že brzo skončí. Už tak je dost NESPOKOJENÝCH zákazníků jako jsme ji.
DĚLAJÍ SI HOLT DOBRÉ JMÉNO
Quick, díky, neboj, já už jsem to prokoukla. Hodně lidí píše to, co Ty. V ten moment mne to právě zarazilo, ani už nevím, jak jsem se na ten portál dostala. Ale bylo mi to tak divné, že jsem ihned začala pátrat, o co se jedná. Kdyby to udělali všichni lidé, než by do toho šli, tak už by ten podfuk neexistoval...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.