Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politika v novém roce

Od: jecky odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Promintě že ruším vánoční atmosféru takovýmto tématem ale zajímá mě nazor na to že v poslední době stále častěji slyším větu Zlatí komunisti.I mnoho proroctví (uvádím jen pro zajímavost) poukazuje na to že v roce 2012 a budoucnu se bude společnost přiklánět k levici(i když nejsem zastánce kartářek apd.něco na tom asi bude).Nebudeme diskutovat o tom co bylo a je v politice špatně,tím si nekažme náladu ale udělejme něco jako PŘEDVOLEBNÍ průzkum.Anonymně Levice nebo pravice.Porovnejte to jak se máte ted a jak jste se měli v dobách Komunistů.Prosím at někdo zase nevyrukuje s tím že jsme nemohli za hranice,dotěrná stb,nebo naopak dnes zkorumpovaná vláda a dluhy.Tohle každý ví a každý má na to jiný názor takže si to nechte pro sebe.

Hlasujte prosím v anketě

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Hlasovat nemůžu, nemám jak. Ony jsou velmi špatné některé snahy na obou stranách. Ale ani ("neslaný nemastný") střed mi nevyhovuje, protože některé názory mám dost vpravo, některé dost vlevo.

jenicekpoplatnik
hodnocení

0x

A jaký je rozdíl mezi českou levicí (alespoň pro mě představovanou ČSSD) a českou pravicí (představovanou ODS)? Naprosto žádný. Hlasování nedává žádný smysl.

hodnocení

0x

Levici

Je to těžké, na obou stranách je něco shnilého. Těžko zvolit to menší ze dvou zel.

Pobavila mě jen jedna věc: že jsi tuto otázku alespoň zlehčil tím, že jsi ji umístil do rubriky auto-moto. Bylo čemu se zasmát, jinak moc důvodů k smíchu není ani u pravice, ani u levice./ praštit do palice, kopnout do zadnice/ :(Jaga.

alfon
hodnocení

To jsem rád že ses alespon trochu zasmál..Jinak to že je to v rubrice auto- moto je technická chyba poradny..ne má což se řešilo

v diskuzi DEMOKRACIE V ČECHÁCH...

výtka
Upozornění od sys clayman 27. 12. 2011 21:01:31
a hrome, jeste podrubrika... to je ta ruční práce v DB *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]