Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPSport245+ - nemám ezTOUR

Od: anoano* odpovědí: 0

Dobrý den, zakoupil jsem si cyklopočítač HOLUX GPSport245+.

Vše mi v pořádku došlo. Přijstroj funguje, ale mám k tomu být nějaká aplikace ezTOUR a ta k tomu nebyla.

Nevíte kde to stáhnout? Licenční číslo mám. Hledal jsem na internetu, ale nic jsem nenašel ( tedy našel jsem toho plno, ale vždy se něco stáhlo a nešlo tu spustit)

Velice děkuji za odpověď

doplněno 28.12.14 12:34:

Už jsem to našel a aplikace ezTOUR stáhnul.

Teď mi to píše chyby

Přečtení zásobníku na řádku :39 - našel jsem, že mám vypnoust skripty v explorelu, ale nepomohlo to

Když chci načíst data do PC tak mi to zase píše

Selhalo spojení s GPS modulem

Nevíte co s tím? Já zrovna moc přes počítače nejsem... Myslel jsem, že to prostě hned bude fungovat a ne, že s tím bude tolik práce:(

doplněno 28.12.14 13:48:

Všecho jsem už nějak nastavil. Ted mám zadat číslo klíče a to mi nejde, píše, že je prý nefunkční

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]