Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
máte prosím někdo zkušenost s absorbčním rychleschnoucím ručníkem, osuškou? Je lepší se smyčkami nebo hladké mikrovlákno, jaký materiál. Dělá se 80% Polyester + 20% Polyamid nebo 100% polyester nebo jsem viděla 85% Polyester + 15% Nylon. Jakou máte velikost ručníku a je to dostačující?
Dnes jsem byla u Vietnamců a tam mají utěrku z mikrovlákna 60 x 90 cm /235g/m2, cena 50,- Kč, 80 % Polyester, 20% Polyamid a je tam psáno, vhodná na vysoušení domácích zvířat. Máte někdo osobní zkušenost, šlo by to použít místo drahých ručníků? Použít by to jistě šlo, spíše mě zajímá, zda už to někdo zkoušel, popřípadě mohl srovnat např. s těmi (nebo podobnými) co jsou v odkazech. Chci to pro dceru na cesty, aby to bylo skladné, lehké, rychle uschlo a dobře usušilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.