Nejste přihlášen/a.
Ahoj! )
Prosívás,potřebuji poradit..Mám svou hudební skupinu a chtěly bychom se někde alespoň trošku dostat.Máme ve škole povolení trénovat ve vélké místosti která je nově udělaná na tanec a i na vystoupení...Takže to už máme...Už máme tak trochu rozdělené to,co budem dělat a tak..Brzy budeme mít i první vystoupení.A tak se vás ptám:Jak máme začít?Jak máme začít s tím,abychom se trošičku někde ukázaly?Znáte nějakou agentůru která někoho takového hledá?Nebo znáte místo kde bychom mohly vystupovat?Poraďte mi prosím..Děkuju předem )
,ahoj,,jakou hrajete muziku? ONO je to velice těžké se prosadit ,,dá to moc práce..Nejlp,jak budete mít své písničky i textaře.Nahraj mi něco a pošli na mejl,,já si vás poslechnu,Né že bych vám dala prostor,ale můj syn je hudebník sjezdil kus světa,,tak si vás poslechnu,jestli to má vůbec cenu ,,ale myslím i pro zábavu má::Trochu se v to vyznám,,,
Agentúru nehledej. Musíte se starat sami. Obejít kluby, diskotéky, kulturní organizace a nabídnout vaše vystoupení. Jde to v dnešní době pomalu, konkurence je veliká. Vytvořte si internetové stránky, něco o sobě napsat, vložit dema vašich písniček, fotky a tak. Ale nečekej raketovej nástup. Je to o vytravalosti a houževnatosti. Vím o čem mluvím. Přeji úspěch.
A nevíš náhodou jaký můžeme mít doprovod?Něco jako 5angels ony taky nemají jakože živý doprovod..Chceme taky něco takového..=) Prosím prodaďte
Chtěla jsem navrhnout začít po narozeninách, svatbách ale pokud nemáte živou skupinu a jen zpíváte tak to asi ne(aspoň já objednávám pro tyto příležitosti jen živou) najdu si nějakou kapelu v okolí, podívám se co hrají a pak se s vedoucím domluvím.
No my právě ještě nevíme jestli budeme mít živou či ne..Ale jestli by jsme měli živou..Kam bychom museli na takové příležitosti dojíždět?
To si ale budete muset vymyslet sami. Jakou hudbu nebo doprovod. To co vám prostě bude víc sedět. Ns skládání doprovodu jsou různé programy, tady na Poraďte se o tom někde už psalo tak pohledej. Jinak živou kapelu si musíš poshánět, to za vás nikdo neudělá. A kam budete dojíždět je taky na vás a na těch co si vás pozvou. Ale nejprve se musíte něčím prezentovat a nabízet se, objíždět kluby a tak. Jak jsem už psal, jde to vážně pomalu a nikdo to za vás neudělá. Mám to za sebou. Přeji krásný muzicírování a hodně elánu.
Dá se hrát z podtextů a solovka kytara a zpěv na živo. známí hráli a projezdili celou Evropu pouze duo. Ale už je to horší ,,je hodně kapel.Posledně jsme byli půl roku v Emirátech. Ale je za tím hodně let praxe a dřiny
Nevím jaké máš představy ,,kde bys hrál a hlavně co!
doplněno 29.01.11 13:05:oprava posledně byli to jsme tam nepatří,,,,
doplněno 29.01.11 15:31:ale to vše bylo přes agenturu,,svatby a takové akce to není v kurzu ,,jedině na dědině a to málokdo ,na plesy musí mít pořádnný repertoár včetně dechovek ,,aparaturu tu si vozíš s sebou,Potřebujete velké auto .Není to žádná sranda. Musíš mít i bavící talent,,,jak dostat lidi na parket,,je toho moc.. Už to není jako dříve. Tak před cca 15-20let..Jezdím často na takové akce ,psala jsem a vím o čem píši.
Neznám váš věk ale asi budete hodně mladí, tak zkuste začít, že budete hrát na narozeninách přátel a ti vás zas doporučí dalším. Dojíždět by jste museli tam, kam si vás někdo pozve já vybírám do 50km aby se mi neprodražila doprava. Pozor na autorská práva.
Nevím jestli chápu ale zeptám se-vy jste na ZŠ? Pokud ano, tak to chce nějakého dospělého co vás povede, také netuším jak je ošetřena práce nezletilých-toto vidím jako dost velký problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.