Nejste přihlášen/a.
Původní název otázky: Co je to za firmu?
Od: elza odpovědí: 4 změna:
Typicky agenturní vyjadřování ve styku "Pro našeho významného klienta hledáme ..." a člověk se nedozví ani to jestli jim uklízečka flákla mokrým hadrem o podlahu a odešla na lepší nebo jestli jejich CEO klepla pepka. Zkus se ozvat té agentuře, po internetu ti snad přes hubu nedají.
BTW: Kdysi jsem narazil na nabídku co by se firmě kde jsem byl zaměstnaný mohla hodit, bylo tam uvedeno telefonní číslo i pražská adresa. Když jsem tam volal že bych se u nich stavil a poptal na podrobnosti, vehementně se tomu bránili. Pak jsem byl v Praze kvůli něčemu jinému, vzpomněl jsem si na to a tu adresu jsem vyhledal. Byl to činžák na Smíchově, na zvoncích ani na dopisních schránkách jsem tu firmu nenašel, když jsem odcházel, všiml jsem si, že na dveřích do sklepa byla přitlučena dopisní schránka se jménem té firmy.
Admine nech to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.