Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s incely

Od: offering odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny.

Jelikož na této stránce, ale i všude po internetu často vidím, že si kluci stěžují na to, že nemají holku a chtějí jí a bla bla bla, chtěl jsem se vás zde přítomných zeptat, zda máte nějakou zkušenost s těmi typickými incely (ideálně osobní), kteří např. nenávidí ženy, zadané muže, stěžují si na společnost atd. Pokud zkušenost máte, určitě se se svými zážitky podělte.

PS: Já osobně s nimi žádnou zkušenost nemám, jen pro info.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

2x

Pár jich znám. Všichni ženy návidí a proti zadaným mužům taktéž nic nemají. Na společnost si sice stěžují, ale ne jakkoliv jinak ani více než kdokoliv jiný. Navíc každý na jiné téma. Občas mají jeden společný znak: velmi dobře si uvědomují nutnost investice do vztahu se ženou (seznamovací, časovou, finanční, bytovou, emoční), a považují tuto investici za nadměrně zatěžující nebo dokonce snad zbytečnou. Jejich svoboda a často tvrdě nabyté statky jsou pro ně jednoduše důležitější než vztah. Oni by se ženou klidně i byli, ale ne za obecně přijímaných společenských podmínek. Tyto podmínky jsou totiž pro muže silně zatěžující (navíc zátěž v čase roste), a toto zatížení už tito nadále nechtějí podstupovat.

hodnocení

1x

Jestli se nepletu, tak definice incela je involuntary celibat = nedobrovolný celibát. Teda že on by ženskou chtěl, ale žádná s ním nechce nic mít. To se tak nějak s nenáviděním žen moc neslučuje. Kdyby je nenáviděl a nechtěl s nimi nic mít, tak by ten celibát byl dobrovolný a o incela by tedy nešlo.

offering
hodnocení

To sice máte pravdu, ale na internetu se to už vžilo tak, že incel je ten, kdo nenávidí ženy. Klidně si najděte jméno Elliot Rocher.
Ale slučuje, ta nenávist je zhrzenou touhou.

hodnocení

0x

Zkušenosti mám takový, že je lepší si je držet od těla.

Není to jenom o incelích. Spousta zakomplexovaných lidí

litují sami sebe

většinou není snaha zlepšit jejich situaci a když, tak nemají vytrvalost

dívají se kolem sebe kdo se má "líp" než oni a když je ten druhý co se má líp slabší, začnou je šikanovat

liliana
hodnocení

0x

Zkušenost mám jen z internetu, kdy tyhle kluci hledají příčinu svého neuspěchu v ženách kolem sebe, které jsou obvykle označovány za penezchtivé a s vysokými nároky na vzhled obličeje a výšku. Když si s nimi začneš psát, tak většinou zjistíš že problem jejich neuspěchu je o tom, že volný čas traví hraním pc her dlouhé roky nebo třeba i 15 let - od 15 do 30 let hned ze školy nebo práce jdou hrát hry. Nebo kouří konopí. Jejich sociální dovednosti jsou pod urovni křečka. A když už se rozhodnou že se zaregistrují na seznamku, protože chtějí holku, napíšou hromadnou zprávu 50 holkám - Ahoj jak se máš? A holky neodpoví, dojdou k závěru že je ty holky nechtějí protože jsou na peníze. Proč? Protože jejich kolega/šéf / strýc vydělává víc než oni takže problém musí být v penězích.

Opakovaně jsem se snažila vysvětlit těmhle typům že když hrají hry celý víkend nebo kouří trávu, tak zaujmou jen minimum holek. Ty ktere take hraji cele dny pc hry nebo smažky. Ostatní budou chtít někoho normálního. Ne, nikdy to nebylo přijato. Vždy jsem se dozvěděla že jde o peníze a vzhled.

Problém je v jejich lenosti dělat něco smysluplneho se svým životem. Často jsou take přesvědčení, že mají nárok na to mít přítelkyni protože jsou hodní. Hodní myslí tím to že nejsou hajzlové co by mlátili holky. Vysvětlit jim že nic jako "mám nárok na vztah" neexistuje zas nejde. Z toho pramení jejich nenávist, frustrace.

Když má týpek slušný vzhled, sociální dovednosti nejsou tak důležitý. To platí i pro dost tzv. slušných dámiček

blesk
hodnocení

0x

Tato věta mi přijde zavádějící. Podsouváš záměrně, že každý muž, který si stěžuje na samotu je incel, který nenávidí ženy?

"Jelikož na této stránce, ale i všude po internetu často vidím, že si kluci stěžují na to, že nemají holku a chtějí jí a bla bla bla, chtěl jsem se vás zde přítomných zeptat, zda máte nějakou zkušenost s těmi typickými incely (ideálně osobní), kteří např. nenávidí ženy, zadané muže, stěžují si na společnost atd."

Mícháš pátý přes devátý. Stěžování si na společnost není incelství, to je obecně negativní postoj, který vidím u žen, u matek atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]