Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání balíku přes box balíkovny s kódem

Od: vojta odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
prodal jsem předmět přes vinted a kupující zvolil přepravu přes balíkovnu a mám k tomu kód k odeslání.
Chci se zeptat jestli je možné poslat tento balík bez štítku přes box balíkovny? Nebo je potřeba aby mi někde na podacím místě vytiskli štítek?
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jir
hodnocení

4x
Pokud se vám nechce číst podmínky a tisknout štítek, zaneste to na poštu, tam štítek nalepí.
Jinak na stránkách píší:
Bez štítku je odeslání umožněno z libovolné Balíkovny nebo Penguin Boxu. Na ostatních samoobslužných boxech je nutné mít štítek nalepený.
vojta
hodnocení

Děkuji za to, že se vám to podařilo najít

hodnocení

0x

Napíši kód a zanesu do balíkovny i mimo poštu. U nás třeba Vietnamec, pekárna aj.

hodnocení

0x
Taky jsem na to před časem přišel, když jsem se s balíkem s kódem nejmíň čtvrt hodiny marně dobýval do babyboxu Zasilkovny a snažil se dorozumět s robotem na infolince :( Bez výtisku štítku to nejde = baliky musím předat fyzické osobě za pultem v nějakým krámku. Pokud jsem balík odesílal a platil přímo já přes aplikaci (ne adresát), tak to myslím šlo přímo dát do boxu. Ale od zdražení používám Balikovnu a tam to bez cesty do večerky nejde, aspoň tedy při podání přes web, aplikace mi padá, takže nemám zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]