Nejste přihlášen/a.
Původní název otázky: Nakupovani na Temu z mistneho skladu Praha
Od: begi25® odpovědí: 2 změna:Dobrý den.Rád nakupuji z Temu.Moje otázka zní jak nakupovat z místneho skladu v Praze.Nechci čekat 11 dní z Číny ale z Prahy je to 5 dní.Když zadám mistni slkad Praha,stejně se my ukáže puvodní stránka Temu.Prosím muže my někdo vysvětlit naco se ptám?Moc krát děkuju.
Ano, jinak to nejde. Musíte si na původní stránce vyfiltrovat. Já z PC napíšu nahoře do lupy .místní sklad a objeví se jen nabídky s označením pod fotem- místní
Aplikaci nemám, takže tam netuším, neporadím..
Jinak dejte pozor, je tam vyšší limit na přepravu zdarma- 750 Kč od jednoho prodejce, jinak jsem viděla za dopravu 75 Kč a nebude tam určitě takový výběr.
Doporučuji potom raději v košíku hlídat, kolik Vám to vůbec naúčtuje, než zaplatíte..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.