Nejste přihlášen/a.
U Twisto mám už docela dost kreditů za nákupy na AliExpress provedené přes Twisto, ale bohužel jsou neaktivní a nejde je použít. Nejstarší neaktivní kredity tam mám z 24.10.2024 a přes to, že je to už 5 měsíců tak stále nejsou aktivní. Kdysi přiznané kredity za nákupy na AliExpress byly aktivní ještě ve stejný den kdy byl nákup provedený a zaplacený a nebo do několika málo dnů. Zakoupené zboží už mám dávno doručené a nic z toho jsem, nereklamoval a nevracel a i přes to tyto kredity nejsou aktívní. Připadá mi to, že se možná jedná o nějakou chybu v připisování a aktivaci kreditů za nákupy a nebo o záměrné podvádění s tím, že si toho možná nikdo nevšimne a nebude to reklamovat a ktedity tak Twistu zůstanou. Psal jsem Twistu ohledně toho dotaz, ale bohužel mi na to ani po týdnu nic neodepsali. Nasvědčuje to, že se asi opravdu jedná o podvádění a záměrné neaktivování těchto kreditů a proto na můj dotaz ohledně toho nereaguji aby nemuseli přiznat pravdu. Za těchto okolnosti asi nemá význam provádět nákupy přes Twisto když kredity sice připisují, ale neaktivují je. Máte někdo podobné zkušenosti s kredity za nákupy přes Twisto nebo nevíte proč po tak dlouhé dpobě kredity nejsou aktívní?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.