Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fit zóna v George a půjčka

Od: bart odpovědí: 0
Dobrý den, měl bych dva dotazy. Ve Fit zóně v Georgovi mám u Splácím v klidu zeleně a když to rozkliknu a kliknu na “uz využívám” tak tam mam, ze veškeré sjednané půjčky mam u prověřených bankovních společností. Jenze žádný půjčky sjednané nemam. Měl jsem kontokorent u KB který jsem zrušil hned 2.1 tento rok. Ale mam to tam furt. Byl jsem v bance ale tam mi moc nedokázali odpovědět. Mate to taky tak?
A mimo jine jsem s bankerkou řešil, že vlastně jsem u nich nikdy žádnou půjčku neměl a že pokud bych chtěl někdy peníze na bydlení nebo na auto tak se takový člověk posuzuje hůř, respektive může dostat horší úrok. Tak me trochu nasadila brouka do hlavy. Potrebuju udělat upgrade počítače asi za 30k a teď přemýšlím, jestli to zaplatit ze svyho a nebo si na to vzít půjčku, když vim, že to splatím v pohodě během půl roku. Ale zase bych nějakou tisícovku navíc hodil zbytečně bance za úrok. Otázka jestli to co uvádí je pravda, jestli mne jako mladymu člověku nedají úrok 13% jak to udělala RB memu vrstevníkovi u půjčky na auto (oba mame 26 let)
Co byste poradili?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]