Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OSA + Česká nebo evropská platforma na prodej muziky

Od: hudebniplatfor odpovědí: 0

Zdravým vás,

možná špatně nadepsaný předmět, ale mám více otázek najednou ohledně hudebního promyslu a autorských práv a kam nahrát hotové písně, až budou hotové. Budu mít k tomu komerční licenci.

delší dobu jsem dělal textařinu a začal jsem pracovat na komponování hudby. Hledám hudební portál kde bych mohl písně vydávat a mít z toho zisk. Nevím ani jak to u nás chodí. Nejsem podnikatel a zatím nejsem registrován u OSA. A taky se chci zeptat jak se to dělá s odvodem daní. Daně musím platit sám nebo to za mě může udělat OSA? A jaký je poplatek. Já zatím mám jen texty, nejsem zatím autorem žádné písně jako písničky. Takže netuším jak se toto řeší, ikdyž by třeba můj text nazpíval někdo jiný, jaký z toho mohu mít jako textař podíl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]