Dobrý den, potřeboval bych pomoct se soc. a zdrav. když jsem student. Aktuálně mám čtyři dohody (DPP) , z toho ze tří dostávám výplatu pravidelně. Růžové prohlášení mám u jedné smlouvy. Ani jedna výplata není nad 10K měsíčně. Avšak měl bych to danit 15% procenty zbylé dohody kde nemám růžové prohlášení nebo? Díval jsem se na výplatní pásky a tam u sociální a zdravotní byla nula, ale daň mi byla odečtena. Znamená to že už nemusím daň řešit? Otázka zní jestli jako student mám řešit sociální a zdravotní u některé z těch dohod. A pak vím, že bych měl udělat daňové přiznání. Na netu jsem hledal materiály, které by mi řekli víc, ale jsem z toho ještě větší jelen. Dá prosím někdo odkaz na web kde to je dobře vysvětlováno? Díky moc za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.