Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daňění zahranicnich dividend

Od: dividendy odpovědí: 0

Nevíte někdo jak na danění dividend? Letos jsem povinen podat daně elektronicky a mám problém v elektronickém formulaři/aplikaci na portálu moje daně (EPO).

Uplatnuji dan z příjmu zakon 7 a 8, 7 jako osvč. a 8 zřejmě ty dividendy jako příjem z kapitálového majetku.

Problem v EPO:

Vypním formuláře přílohy č.3 (domicil, příjem, dan zaplacená v zahraničí) V dap2. dílčí zaklad dane řádek 37a 38 a pak dan.řádek 57 jeste ok pokud nevyplnuji ty dividendy pode přílohy č.3 tak u řádku 58 a 60 je dan zaokrouhlená správně, ale jakmile vyplnim ty prilohy 3 celkem 7domicilů tak se mi to vymaže na nulu a nevím co stím..

Správně mám platit dan, ale v EPO me to háže chybu a nedokážu dokoncit přiznání k odeslání.

Některé dividendy jsou zdaněny u zdroje a jiné ne, ale uvést se v přiznání mají prý všechny, nechápu vubec nejaké zápočty, kdyby se to dalo uvest do dan zakkč.10 tak by to bylo jednodišší a uvedl bych ke zdanění jen ty dividendy které nejsou zdaněny u zdroje..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]