Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z-boxy se mi nezobrazují na mapách eshopů

Od: jasanek* odpovědí: 0

Dobrý den. Na jaře u nás nainstalován Z-box, přesto se mi do teď nezabrazuje v eschopech. Ještě jsem snad nenarazil na eshop, kde by se mi ukázal. Dnes jsem zjistil, ze stránek Zásilkovny, že v našem okolí se jich nachází celá řada. Přesto při dnešní objednávce, se mi neukázal ani jeden z nich. Když jsem následně z mobilní aplikace zkusil poslat zásilku, zobrazili se mi snad všechny. V minulosti jsem psal i do zásilkovny a přišla mi odpověď, že z jejich strany je vše v pořádku, ať se obrátím přímo na obchod. Tím to pro ně bylo vyřešeno.

Ještě doplním. Minulý týden jsem objednával balíček a stejný problém, tak jsem vybral nějaké místo a v poznámce poprosil o zaslání do místního Z-boxu. Odeslali, nebyl problém.

Máte někdo podobný problém?

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]