Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , v minulé otázce jsem se ptal na výpočet výplaty a přidal jsem i mojí pracovní smlouvu .Dnes se vás laskavě ptám mám smlouvu na 4 hodiny denně 20 hodin týdně + 8 hodin týdně mohu pracovat přesčas . Zaměstnavatel nás nutí neustále k přesčasům v sobotu musíme na přeščas a 2x zůstaváme do 14:00 celkem 7 hodin týdně přesčas . V kolektivu jsme 25 lidí všichni dpč nebo důchodci , dnes jsem se skoro chytil s mistrovou páč jsem jí řekl proč nabírá neustále lidi na dpč a nikoliv zdravé lidi který mohou pracovat dle libosti nikoliv my na dpč se svými zdravotními problémy .. Co mám dělat? Byl jsem dlouho veden na ÚP jako nezaměstnatelný (dlouhý chorobopis) a když už jsi najdu práci samozřejmě na kterou můj zdravotní stav mi dovolí (4 hodiny denně ) tak jsem rozpacích co dělat . děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.