Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daňové přiznání z nemovitých věcí - spoluvlastnictví, přílohy

Od: muska odpovědí: 0

Dobrý den,

chtěla bych vás poprosit o radu. Mám s bratrem spoluvlastnický podíl na pozemek a při vyplňování daňového přiznání jsem zjistila, že pokud já budu podávat 1 daňové přiznání za oba, že k tomu musíme doložit, že spoluvlastníci souhlasí s takovouto formou podání daňového přiznání. Bohužel se mi nepodařilo najít formulář ani informace, jak by to mělo vypadat a co za informace by měl dokument obsahovat. Nemáte s tím zkušenost, nebo nevíte, jak bychom to měli sepsat? A mám do kolonky "počet příloh k listu" počítat i ten papír, na kterém bude napsaný ten souhlas?

A poslední dotaz, když jsme pozemek nabyli loni, máme doložit i např. kupní smlouvu nebo něco takového?

Předem mockrát děkuji. Omlouvám se za dotazy. Dělám to poprvé, tak s tím trochu bojuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]