Nejste přihlášen/a.
mame v rodine jednoho co mu nasli neoc s povolani .onemocneni hornich koncetin vazoneuroza, jiz nekolik let trpi na cukrovku -slinivku a spatně slysí. ja mel taky kdysy to same ale nemel zadne jine onemocneni tak jsem musel mit rok o tretinu pokles vydelku a po roku me dali castecny duchod a byl jsem prerazeny na jinou práci.delal jsem ve vitkovicich on dela v nove huti tak nevim jak to tam funguje kdyz u nekoho najdou nemoc s povoláni a ma vseobecni nemoce,ted ma nemocenskou a ze dostane vypoved, s meho hlediska si ja myslim že nedostane nemoc s povolani nebo se léči na vseobecni choroby. nejlepsi pravnika a ten by mu poradil skousim to tady jestli nekdo nemel taky takovy problem. dekuji za odpovedi,,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.