Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Někdo mi ukázal pozměňovací návrh 161 k návrhu směrnice evropského parlamentu s tím, že byl přijat a já bych si to rád uměl ověřit zdali tomu tak opravdu je.
Našel jsem TUTO stránku
kde kliknu na "Pondělí 10. září 2018 - Čtvrtek 13. září 2018"
pak na:
Středa 12. září 2018 (dnešek!)
Když otevřu " Výsledky jmenovit/..." a hledám 161 tak vidím že pro to hlasovalo asi 366 poslanců a 297 proti. Počítám, že je to tedy nějaký balík pozměňovacích návrhů: (A8-0245/2018-Axel Voss-Am 156, 157,158, 159, 160, 161) ale myslím si, že se tam hlasovalo o řadě dalších balíků pozměňovacích návrhů a nerozumím tedy tomu jak mám v tom dokumentu nebo jinde na stránkách EP zjistit který z těch balíků získal nejvíce hlasů a bude tedy do té směrnice zařazen a nebo jestli jich tam může být zařazeno více (těch balíků pozměňováků) a jestli se nemohou "překrývat"v tom jak jsou napsány?
Počítám, že po nějaké době někde aktualizují podobu té směrnice aby bylo vidět které pozměňováky byly schváleny. Jde o první čtení dnes a návrh směrnice teď bude asi projednávat komise s členskými státy a po finální verzi a odhlasování v Evropském parlamentu to pak budou implementovat jednotlivé státy. Asi původní návrh směrnice je zde: eur-lex.europa.eu/...
Děkuji předem za případné vysvětlení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.