Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvodná seznamka jenjednanoc.cz

Od: martinez108 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat nebo vás poprosit o radu totiž takhle zaregistroval jsem se na jednu internetovou seznamku www.jenjednanoc.cz a teď po mě chtějí, abych zaplatil VIP členství ve výši 160 9 Kč, i když sem si nic nepřál ani neobednal! :( A teď mi hrozí když to ne zaplatím tak to předají inkasní firmě!? :( Mohl bych mít s toho nějaký problém? Popřípadě mám vyhledat advokáta? :) Děkuji mockrát za rady a tipy jak se tomu bránit? :) Děkuji moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Už podle názvu to není "podvodná" seznamka, ale klasická sexuální seznamka. Jestli ses skutečně jen zaregistroval bez dalších podmínek, pošli je do hajzlu a napiš jim, že když tě ještě budou otravovat, že to předáš Policii a soudu jako vydíání. Sice to není úplná pravda, ale já byc to udělal.

doplněno 07.06.18 07:12:

Odstupovat od "žádné" smlouvy je nesmysl. Znovu si pořádně přečtěte registraci a hlavně k čemu jste se registrací zavázal a pokud tam není nic smluvního, znovu opakuji: Pošlete je do hajzlu!

To vyjádření dTestu je pro neexistující smlouvu také pěkný nesmysl. A to jsem měl za to, že tam pracují chytří lidé*bzum*

hodnocení

3x

Sice píšou o možnosti odstoupení - jenjednanoc.cz/...

Podmínky užití

POUČENÍ O ODSTOUPENÍ

Právo na odstoupení

Jste oprávněni od této smlouvy odstoupit do čtrnácti dnů bez uvedení důvodů.
Lhůta pro odstoupení činí čtrnáct dnů ode dne uzavření smlouvy.
Abyste mohli Vaše právo na odstoupení využít, musíte nás (dateyard AG, Rothusstrasse 23, 6331 Hünenberg, Switzerland, fax. +41 (0) 41 508 70 64, e-mail: support@datehelpdesk.com) informovat jednoznačným prohlášením (např. dopisem zaslaným poštou, faxem nebo e-mailem) o Vašem rozhodnutí odstoupit od této smlouvy. Můžete použít připojený vzor formuláře pro odstoupení, avšak není to předepsáno. Můžete použít připojený vzor formuláře pro odstoupení, avšak není to předepsáno.
Pro zachování lhůty pro odstoupení postačí, jestliže sdělení o výkonu práva na odstoupení odešlete před uplynutím lhůty pro odstoupení.

- ale pokud si jméno seznamky zadáte do vyhledavače, objeví se spousta stížností na její jednání. Např. tady je to i s radou, jak postupovat vasestiznosti.cz/...

Jsem z toho jelen, nejde mi hlasovat +1. Pošlete ji někdo hlas za mě. Dikes

hodnocení

2x
TAk jestli jsi - což předpokládám - odsouhlasil při registraci nějaké jejich podmínky, možná ses opravdu upsal ďáblu... vlastně jenjednanoc.cz :)

jurajjuraj*
hodnocení

2x

to bude seznamka typu ze jsou u nich registrovany stovky zen z tveho blizkeho okoli a vsechny uz lezi vlhke a s nohama do praku, cekaji az prijdes ty, princ na koni a zapichnes do nich svoje kopi, temhle podvodum fakt dneska jeste nekdo veri?

jitkaaa
hodnocení

1x

kamarádka se taky zaregistrovala u nejake seznamky kde ji zas nabizeli bohate partnery.musela zaplatit clenství.dalsi mesic zjistila ze ji sebrali z uctu asi 2tisice.rychle ucet zablokovala.nyni ma klid.jsou to zlodeji...

iz*
hodnocení

0x

Podívala jsem se na jejich VOP, podle nichž je pro rozšířené vyhledávání nebo k psaní zpráv a odpovídání na zprávy potřebné "VIP členství". Psal jste na té seznamce někomu nebo použil jste tam rozšířené vyhledávání?

Jestli jste nic neobjednal, odmítněte jejich požadavek a nic neplaťte.

Podvodná seznamka jenjednanoc.cz

hodnocení

0x

Určitě podejte trestní oznámení. Asi vám v tom poradí ten advokát.

iz*

Trestní oznámení?

Za to, že se neseznámil s tím, co si objednává a s podmínkami, za jakých si to objednává? Vlastně máte pravdu → takové jednání by mělo být trestné. (-:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]