Nejste přihlášen/a.
Může mi prosím někdo pomoci s hledáním dom.práce,aby to nebyl podvod?Nebo jsme státem podvodníků a net je v tom podporuje?Chci pracovat doma rukama a bez poplatků jsem inv.důchodce je mi 50 let.Děkuji Košařová
Máte zcela pravdu, bohužel jsme stát podvodníků. jsem v ID a také jsem chtěla něco málo dělat z domu.V Brně se mi podařilo kontaktovat firmu 1. zdobení perníčků (nárazově, rychle(den ze dne, směšný výdělek),2, skládání voňavých stromečků do auta-navazovaly se šňůrky-opět nárazově, den ze dne, o penězích ani nemluvím a musel si to každý vyzvedávat sám a zase odvézt hotové-to jste víc projela jak vydělala.3. skládání plastových vrtulníčků a výroba ozdob ze skleněnýchj korálků. vypadá následovně- pytle korálků-třídí celá rodina, sám musíte dovézt a odvézt, práce podle předlohy -např modro-bílí motýlci, plat 00nic.Pokud někteří chtěli nejdřív něco zaplatit tak ty jsem ani nekontaktovala.Sousedka dala 500 za papíry na dobírku a měla je ofocovat a podobným bláznům prodávat dobírkou, jako že se jedná o práci.Byly to různé nabídky firem a cestovek.tak hodně štěstí, já ho neměla.
Práce doma rukami FUNGUJE!
Ale bohužel ji nehledejte na internetu,ale po známých ve společnostech ...
Na netu jsou z 99% podvodníci
Nemám žádný známý,kteří by dělali něco doma a do společnosti moc nechodím,tak jak tu práci mám sehnat,to teda fakt nevím.
Zkuste oslovit svaz invalidů, obrátit se na chráněné dílny, informovat se o možnostech na úřadech práce v širokém okolí, atp. Musíte vyvinout prostě nějakou aktivitu, sama práce za vámi nepříjde. A že jsou podvodníci? Vždy byli, jsou a vždy budou. Ale na to, aby někoho mohli podvádět, tak musí být dva - jeden co podvádí a ten druhý, co se nechá .
Bohužel mám taky ČID a sháním nějakou domácí práci.
V našem městě cca 17 000 obyvatel jsou 3 Výrobní Družstva Invalidů.
Jenomže v jediné solidní nemají zakázky a v těch dalších je zajímá hlavně to aby od úřadů dostávali dotace a ne to aby byli prospěšní pro invalidy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.