Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víza do Ugandy

Od: koumes* odpovědí: 0

Dobrý den, chystám se do Ugandy. Zjistil jsem, že na vízum do Ugandy není právní nárok, podobně jako u nás. Stalo se někomu, že už nedostal vízum do této země? Vízum mně bude vyřizovat přímo prodejce letenek.

A ještě jsem se chtěl zeptat, jak je to s vstupem/výstupem do země? Musí to sedět na den přesně, ve vízu? Asi ano, aby souhlasila i rezervace hotelu. Mně by vyhovovalo spíš dostat intervalové vízim třeba 1.4 - 20.5 a v této době tam přiletět například jen na týden, kdykoli budu potřebovat. Jde něco takového nebo když nebude souhlasit vstup/výstup ze země tak je průšvih?

(Původně jsem tenhle dotaz chtěl položit na hedvábné stezce, ale stránky mi stále psaly, že jse použil nepovolné slovo, takže nic..:D)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]