Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DHT blokátor

Od: dhts odpovědí: 0

Dobrý den, chci se zeptat, zda se dá koupit nějaký účinný DHT blokátor i bez předpisu lékaře?

Uvažoval jsem o koupi Finasteridu, který DHT blokuje skvěle, avšak potřebuji na to předpis urologa a nejsem si jist, jestli mi ho dá, pokud mu řeknu, že to chci kvůlu blokaci DHT, každopádně za ním zkusím zajít a uvidím, ale pokud by mi předpis nedal, tak ať vím, zda se dá sehnat i něco jiného.

Je tedy něco účinného, co se dá normálně koupit, co blokuje DHT?

Už od puberty mi padají vlasy (vysoká produkce DHT) poslední 3roky se to nezhoršuje, ale ani nelepší a pokud omezím produkci DHT, vlasové cibulky (pokud nějaké přežily) by se měly opět probudit k životu a produkovat nové vlasy.

Přírodní blokátory DHT jsou slabé, prakticky neúčinné, proto bych potřeboval nějaké účinné léky na blokaci DHT.

Je něco takového i bez předpisu? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]