Dobrý večer, předem upozorňuji, že mé otázky mohou být matoucí, vedoucí do všech směrů apod. Ale začínám s tím a absolutně nevím co a jak. Amazon má službu Amazon Merch, která umožňuje lidem kteří si chtějí přivydělat nahrát design na tričko, z kterých má poté určitou provizi.Živnostenský list, si udělám na úřadě za 1000 Kč na volnou živnost. Nevím pořádně jaký obor zaškrtnout, ale někde jsem četl, že zaškrtávání všech může být riskantní, protože některé tam mohou mít nějaké speciální požadavky. Zdravotní a sociální platit nebudu muset jako student. Poté absolutně netuším jak to bude s daněmi, budu se registrovat v ČR, přestože to bude živnost provozována na území jiného státu? Poté, jak je vůbec přiznám? Výdaje mít prakticky nebudu, možná budu muset přiznat, že mám zakoupenou licenci programů? Bude stačit třeba screenshot převodů na Paypal? Pokud zisk nepřesáhne 30000 ročně tak je nebudu muset platit vůbec, ne?Předem děkuji za odpovědi, nějaké další otázky by mě určitě napadly ale nechci v tom dělat ještě větší zmatek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.