Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amazon Merch, co vše potřebuji?

Od: hrako008* odpovědí: 0
Dobrý den,zažádal jsem o členství v Amazon Merch. Funguje je to tak, že nahraji svůj design na tričko, zvolím si barvu a lidé si ho poté mohou koupit. Moje role je akorát ten design, o vše ostatní včetně výroby a dopravy se stará Amazon. I přes to, že zatím mou žádost neakceptovali, tak si myslím, že je dobré již řešit tohle dopředu. Předpokládám, že si budu muset založit živnostenský list, jsem student střední školy, takže zdravotní a sociální nebudu muset platit jestli se nemýlím? Pokud ne, tak budu muset někde hlásit za rok, pokud budu přecházet na vysokou školu, že stále studuji? Poté vůbec netuším, jak je to s daněmi, někde psali, že pokud moje roční obraty nepřekročí 1mil korun, tak nic platit nemusím. Je to pravda? Pokud ano, tak by mě stejně zajímalo, jak by se účetnictví v tomto případě dělalo, protože já žádné výdaje mít nebudu, akorát udělám design, který nejspíš bude v programu, který je úplně zdarma, nebo si Photoshop koupím (abych neměl poté problémy kvůli pirátské verzi) a žádné faktury nejspíše mít také nebudu, akorát mi peníze převedou na PayPal. Uvítám každou odpověď a pokud máte s nečím podobným zkušenosti bude super když se podělíte . Přeji hezký zbytek dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma co je to merch

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]