Zdravím,byl jste někdo v Gardalandu? Nejlépe v posledních letech? Koupil jsem lístky přes internet za 43 euro a měl jsem za to, že tento lístek umožňuje vstup na všechny atrakce ZDARMA! Moje sestra, která tam je nyní mi volala, že to tak není a že ještě musí platit za každou atrakci zvlášť ( 5-7 euro ). Nevíte někdo co je to za hovadinu? Europapark podobná cena a na vše byl vstup v ceně. Navíc přímo na Gardaland.it to píšou, pokud to chápu dobře.This ticket will allow you to access all the rides and shows at Gardaland Park as many times as you like and 1 entry to the Gardaland SEA LIFE Aquarium..Máte někdo zkušenost? Budu moc rád, zítra máme je a jsem z toho dost nervní...Předem díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.