Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení registrace Centrální registr dlužníků

Od: olixx odpovědí: 0

Dobrý den,
řešil zde někdo zrušení registrace na Centrálním registru dlužníků ČR? Před měsícem jsem se tam ze zvědavosti zaregistroval, zda-li nejsem veden jako dlužník, protože jsem měl problém se získáním úvěru v bance. Nakonec se zjistilo, že je chyba někde v bance. Stejně jsem se v registru nic nedozvěděl, neboť jsem naivně myslel, že je to služba zdarma. Chtěl jsem tedy registraci v registru zrušit, ale teď jsem se dočetl velice překvapující zprávy po fórech na internetu. Mám vytištěný formulář pro zrušení registrace, včetně notářsky ověřeného podpisu. Má vůbec cenu to tam posílat? Zruší vůbec účet, nebo to jsou jen zbytečně vyhozené peníze za doporučené psaní? Začínám se trochu bát té společnosti vůbec zasílat nějaký dokument s notářsky ověřeným podpisem.
Děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma registr dlužníků

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]