Nejste přihlášen/a.
Zdravím , ještě bych měl jeden dotaz k EET. Na internetu jsem již našel aplikaci zdarma , dal jsem certifikát a již mohu vystavovat účtenky , ale mám ještě jeden problém. Ted se mi ozval pán , který by potřeboval dovézt rozměrnější věc , která je sice lehká , ale velmi špatně by se balila a pošta by jí na 100 % poškodila ,. Pán bydlí nedaleko , cca 30 km , ale nemá auto a tak mě požádal , at mu to přivezu , že to zaplatí při převzetí. A ted zase nevím , jak postupovat , v zákoně jsem našel , že vystavit účtenka se může i dříve před uskutečnením platby , nejpozději v okamžiku platby , to znaměná , že bych doma vystavil EET účtnenku a tu pak předal zákazníkovi v okamžiku platby? Jak
A ještě jedno. Mám zaregistrovnanou stálou provozovnu , a někde jsem četl , že si musím zase zřídit mobilní provozovnu , pokukd někomu něco povezu , jak to je , děkuji za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.