Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrana proti neetickemu jednani advokatky

Od: vali* odpovědí: 0

Manzel ma palmarni spor se svou byvalou advokatkou (o cast odmeny za jeji sluzby). Po konecnem vyuctovani zaslala s odstupem nekolika mesicu jeste dalsi vyuctovani s polozkami, o kterych "si vzpomnela, ze je jeste neuctovala". Aby dokladovala soudu opravnenost techto uctovanych polozek, jmenovala tam ukon, ktery jsem si objednala ja mimo smlouvu o zastupovani manzela. Pomohla mi zrevidovat smlouvu o vraceni kupni ceny nemovitosti pro jeji vady, prodavajici nam vraceli 400.000,-. (Ty jsme hned vyuzili na odstraneni vad nemovitosti - zejmena se rozpadalo stropni tramovi a cast krovu, bylo shnile, coz se zjistilo az po odkryti naslapne vrstvy). Nejenom ze tento ukon revize smlouvy nijak nesouvisi s palmarnim sporem manzelovym ani s jejim smluvim zastupovanim, navic byl nami radne uhrazen, presto ho v zalobe nekolikrat zminila a dokonce dokladovala prilohou cely text te smlouvy. Je mi jasne, ze to udelala proto, abychom u soudu vypadali jako bohaci. Muzeme se proti tomu branit? Nemuze to byt treba trestny cin § 180Neoprávněné nakládání s osobními údaji

Diky za nazory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]