Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může někdo pomoci? Nevím jak dál.

Od: an6r3w* odpovědí: 12 změna:

No nevím, jak bych začal. V roce 2014 jsem nastoupil na SŠ, bylo zde pár holek, ale jelikož mi bylo 15, tak jsem se o holky až tak nezajímal. Trávil jsem hodně času u PC. Ale až poslední dobou, po 18-tých narozeninách, jsem si začínal více holek všímat, přestalo mě bavit hraní na PC a začal jsem se tak ve třídě bavit s jednou holkou a zjistil jsem, že máme něco společného. Poté jsem si s ní i začal psát. Potom jsem zjistil, že mi i trochu na ní záleží, ale nevím zda jí na mně. Také jsem zjistil, bohužel pro mě, že má kluka. Ale prý to není zrovna nejlepší vztah. No ale mým problémem je, že nedávno jsem jí napsal něco, ale už jsi to ani nepřečetla. Ten den měla nějakou podrážděnou náladu, tak jsem to nechal být a napsal ji za dva dny, ale taky si to nepřečetla a nevím, jak dál. Pořád na ní myslím a to mě trochu ničí. A nechci být moc zase vlezlý. Za každou radu budu rád, nejsem totiž moc zkušený a ženám je trochu těžké porozumět. PS: Teď máme ve škole jarní prázdniny, takže ji defakto nevidím.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ve tvým věku je na nákou lásku čas ber život jakej je a užívej

ženskejch je na světě jak máku a je volovina se trápit kvůli jedný náladový babě

pokud nemá zájem dej tomu čas zkus to na jinou a k týdle se pokud bude mít někdy zájem můžež vždycky vrátit *palec*

hodnocení

2x

Zřejmě s Vámi nechce komunikovat. Respektujte to a nevnucujte se jí. Kdyby měla zájem, ozvala by se Vám sama.

daisy
hodnocení

1x

Dám ti radu. Kašli na ní a najdi si jinou holku, dřív než ti na téhle začne ještě víc záležet. Ona je zadaná a jestli je nebo není to špatný vztah, tak to není tvoje věc. To si musí vyřešit ona se svým klukem. Takže se přestaň zaobírat jejíma náladama a tím, jestli si přečetla co jsi jí psal a ber ji jako na úrovni někoho s kým se pozdravíš a zeptáš se jak jde život. Nic víc.

an6r3w*
hodnocení

No a právě to se stalo, to co jsem nechtěl. :D

bublanina*

Není úplně jasné, co se stalo. Má s klukem dobrý vztah, nebo tě má za vlezlého? :)

an6r3w*
hodnocení

Stalo se to, že mi na ní začalo záležet. :( A prý s jejím klukem to taky nijak není růžový.

daisy
Věř, že může být i hůř. Takže radim z toho vycouvat. Jestli má špatný vztah a stejně v něm setrvává, tak je buď hloupá nebo doufá, že se ten vztah zlepší. Tohle si musí vyřešit se svým klukem. My jim do vztahu nevidíme, takže nemůžeme zhodnotit coje špatně. Na tvém místě bych se do toho necpala. V nejhorším by se ti mohlo stát, že by to hrála nějaký čas na obě strany a pak by se rozhodla, kdo z vás je lepší a druhého odkopla. Nekomplikuj si zbytečně život. :)

liska*
hodnocení

1x

Asi mělo zůstat u kamarádství. Když na ni vybalíš city a ona si na Tebe nemyslí, tak zákonitě couvne. Protože tohle nechtěla. Zůstaň kamarádem.Nikde není psáno, že jí to s tím klukem vydrží. Mezitím se jinde potkáš s další...

figurek*
hodnocení

0x

Lidi jsou rozdělení na dvě skoro úplně přesné půlky. Jestli jsi volný ty, pak někde poblíž musí být volná i nějaká holka.

Piš si i s jinými.

Ale máš pravdu v tom, že ve svých osmnácti ženským moc nerozumíš, protože jim ani rozumět nemůžeš. Já jsem jim začal rozumět až později, když jsem měl doma tři dospívající dcery. Tehdy se mi v ledasčem rozsvítilo.

@figurek, to je zajímavá teorie - podle Vás bych tedy už asi třicet let měl chodit kolem nějaké volné holky, ale že jsem si jí zatím nevšiml...

Mám to podobný jako Vy. Mohli bysme to dát dohromady, protože to máme společné. Ale nemyslím až za 30 let:-D .

doplněno 20.03.17 09:58:

Za 30 let už nebudeme hledat lásku, ale zdraví. Já už to vzdala.

@nikc - no to bychom mohli, odkud jste? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]