Nejste přihlášen/a.
No nevím, jak bych začal. V roce 2014 jsem nastoupil na SŠ, bylo zde pár holek, ale jelikož mi bylo 15, tak jsem se o holky až tak nezajímal. Trávil jsem hodně času u PC. Ale až poslední dobou, po 18-tých narozeninách, jsem si začínal více holek všímat, přestalo mě bavit hraní na PC a začal jsem se tak ve třídě bavit s jednou holkou a zjistil jsem, že máme něco společného. Poté jsem si s ní i začal psát. Potom jsem zjistil, že mi i trochu na ní záleží, ale nevím zda jí na mně. Také jsem zjistil, bohužel pro mě, že má kluka. Ale prý to není zrovna nejlepší vztah. No ale mým problémem je, že nedávno jsem jí napsal něco, ale už jsi to ani nepřečetla. Ten den měla nějakou podrážděnou náladu, tak jsem to nechal být a napsal ji za dva dny, ale taky si to nepřečetla a nevím, jak dál. Pořád na ní myslím a to mě trochu ničí. A nechci být moc zase vlezlý. Za každou radu budu rád, nejsem totiž moc zkušený a ženám je trochu těžké porozumět. PS: Teď máme ve škole jarní prázdniny, takže ji defakto nevidím.
Dám ti radu. Kašli na ní a najdi si jinou holku, dřív než ti na téhle začne ještě víc záležet. Ona je zadaná a jestli je nebo není to špatný vztah, tak to není tvoje věc. To si musí vyřešit ona se svým klukem. Takže se přestaň zaobírat jejíma náladama a tím, jestli si přečetla co jsi jí psal a ber ji jako na úrovni někoho s kým se pozdravíš a zeptáš se jak jde život. Nic víc.
Lidi jsou rozdělení na dvě skoro úplně přesné půlky. Jestli jsi volný ty, pak někde poblíž musí být volná i nějaká holka.
Piš si i s jinými.
Ale máš pravdu v tom, že ve svých osmnácti ženským moc nerozumíš, protože jim ani rozumět nemůžeš. Já jsem jim začal rozumět až později, když jsem měl doma tři dospívající dcery. Tehdy se mi v ledasčem rozsvítilo.
@figurek, to je zajímavá teorie - podle Vás bych tedy už asi třicet let měl chodit kolem nějaké volné holky, ale že jsem si jí zatím nevšiml...
Mám to podobný jako Vy. Mohli bysme to dát dohromady, protože to máme společné. Ale nemyslím až za 30 let .
Za 30 let už nebudeme hledat lásku, ale zdraví. Já už to vzdala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.