Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo může a kdo nesmí být správcem vkladu?

Od: kkkjjj odpovědí: 0

Zdravím, zrovna studuji zákon o obchodních korporacích a docela mě zarazil bod s jmenováním správcem vkladu:

Když jsem si projížděl různé, ať už více či méně důvěryhodné stránky, nikde jsem nenašel nějakou konkrétní odpověď; někde je psáno, že správcem vkladu může být jen a pouze zakladatel. Jinde, že i jmenovatel, a jinde, že jím může být i pověřená banka. Kdo tedy všechno může a nesmí být jmenovatel? Přímo v tomto zákonu jsem o tom nějaké bližší vysvětlení nenašel.
Můžete mi s tím někdo prosím poradit? Mám tu momentálně otevřeno dalších 25 panelů a oken a už se v tom pomalu začínám ztrácet... Děkuji

A předem se omlouvám, jestli se teď někoho dotknu, ale prosím, neházejte mi sem první odkazy, které jste našli po zadání "kdo může být správcem vkladu" atp. To už jsem si všechno pročetl, ale všude se píše něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]