Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chvilka pro Tebe - tvar semifinálové odpovědi

Od: vlk* odpovědí: 0
Dobrý den, prosím Vás, pomohl byste mi někdo s Chvilkou pro tebe? Musí se to poslat do dnešní půlnoci... Občas luštím, ale nepřišla mi teď ve středu finálová otázka, posílala jsem z minulého čísla "CH PODZIM SLEPICE", vrátila se mi SMS, že je to správně a že přejí bohatý podzim, ale nevím tvar odpovědní SMS, chvilku novou mám, a potvrdila jsem si "v srdíčku" správnost, že odpověď je CH "NECO" SOVAK ale nevím to "NĚCO" uprostřed a vlastně nevím ani otázku, jen odpověď, bývám často mimo signál, protože tady v tom "horském údolí je mizerný", tak se asi otázka zatoulala. Díky moc :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]