Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na dovolenou i s domácím mazlíčkem?

Od: liliana odpovědí: 0

Máte někdo zkušenost, že jste jeli do zahraničí s domácím mazlíčkem na dovču? letecky asi to by mohlo být komplikovanější, co se týče věcí kolem, ceny a stresu. Napadlo mě chorvarsko nebo itálie, ale asi spíše chorvatsko jen někam nahoru třeba do Rabacu nebo nějak poblíž myslíte ,že třeba někdě v kempech apod. by mohli dovolit i ubytování s domácím mazlíčkem v chatce? Nebo klidně i hotýlek, to je jedno.V chorvatsku jsem nebyla, tak nevím. Asi někde kde mohou být psi tak tam by mohla být i jiná zvířata. Jedná se o morčata tedy přesně o jednu morčici, kdy se musí krmit každé 3 hodiny injekční stříkačkou, proto si ji bereme a neveřím ,že by nám ji někdo krmil poctivě doma. K ní by se vzali kamarádku z klece, protože je hodně společenská a sama brečí tak když jsou dvě tak jsou v pohodě obě, než když je jedna. Mám to vyzkoušené . Byli jsme s něma v Holandsku na lodi u známého v přístavu a v pohodě. Pokud je klimatizované auto tak to jde. A během cesty se musí krmit . Sice je to práce,ale to se nedá nic dělat. Poradí někdo ,kde by to mohlo jít? Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]